Topicul lui Popes CUTZU - DAT MOKA

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Încuiat
andrei vladeanu
Veteran
Puncte: 0

Re: Topicul lui Popes CUTZU - DAT MOKA

Mesaj de andrei vladeanu »

nicuB scrie: Andrei, am citit toate topicurile dedicate subiectului Popescu/federatie vs agvps. nu ma nici un parti-pris, nici cu agvps nici cu federatia. deci, ca sa spun asa, am citit relaxat.
in primul rand iti multumesc pt. modul civilizat de adresare, o chestiune devenita rarisima in acest minunat spatiu virtual numit forum. :D
nicuB scrie:te intreb pe tine, Andrei Vladeanu - pescar de competite: esti de acord cu modalitatea de selectie a finalistilor la proba de feeder (sa nu spui ca nu stii sau nu te intereseaza)?
ma intereseaza, dar date prea multe nu am. daca dezvolti, am sa raspund.
nicuB scrie: crezi ca asta e viitorul pescuitului de competitie?
cred ca asta este inceputul viitorului. o federatie sportiva. inca o data, ma intereseaza institutia, nu persoanele.
nicuB scrie: la proba de feeder au fost concurenti care n-au nici o legatura cu acest stil. crezi ca aducand niste cvasi-amatori direct intr-o finala nationala federatia a procedat corect/moral/legal?
probabil ca a procedat legal. pt. ca legea zice ca pescarii trebuie sa fie legitimati la cluburile federatiei. astia sunt, astia concureaza. asa e, pare incorect si imoral. sper eu, o situatie de moment.
nicuB scrie: multumesc
si eu.
The One Team

nicuB

Mesaj de nicuB »

Stefan Popescu scrie:Fiule,
La competițiile de pescuit sportiv organizate de federație, participă doar pescarii sportivi legitimați de federație, la solicitarea cluburilor sportive afiliate. Te simți cumva nedreptățit?
1. mi-ar fi rusine sa fiu fiul dumneavoastra, pe cuvant!
2. nu am de ce sa fiu nedreptatit, am fost invitat sa fac parte din federatie dar am refuzat politicos. interesati-va
3. eu v-am intrebat niste lucruri, punctual. ati evitat raspunsul, ca de obicei
4. ce legatura are legitimarea la un club cu finala unei probe sportive?
sa inteleg ca este de ajuns sa ma legitimez la un club al federatiei si pot participa direct intr-o finala?
cum ati facut selectia, ati numarat membrii federatiei si ati impartit la trei?
unii la crap, altii la feeder..............., ce importanta are ca unii nu fac diferenta intre un bat de spinning si unul de crap.

eu sunt politicos. daca doriti sa avem un dialog, va rog sa fiti civilizat. daca nu, ignorati-mi postarile, nu ma supar.

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

andrei vladeanu scrie:cred ca asta este inceputul viitorului. o federatie sportiva. inca o data, ma intereseaza institutia, nu persoanele.
pai lucreaza-l pe popescu si da-l afara din federatie !!!!!! doar stii cum , ti-ai facut mana cu Florentin Iuga
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

andrei vladeanu
Veteran

as avea si eu o intrebare la cei care semneaza tabele si sprijina o noua structura "independenta", care sa diriguiasca pescuitul.

stiati ca selaru pregatea modificarea legii sportului si transformarea agvps in structura sportiva, alaturi de celelalte federatii?

nu am auzit pe nimeni sa fie, la nivel declarativ, impotriva conceptului de federatie de pescuit. insa v-am auzit pe toti impotriva lui popescu.

totusi, voi puneati (in stil hei-rupist, desigur) umarul la schimbarea la fata a agvps, cu selarii, bentii, mugureii, orheii si pasarile sale...

pentru moment, guvernul si senatul au spus pas parol.
The One Team

nicuB

Mesaj de nicuB »

[/quote] ma intereseaza, dar date prea multe nu am. daca dezvolti, am sa raspund. [/quote]

nu vreau sa dezvolt din respect pt unii care au participat in aceea finala. ii cunosc, imi sunt amici, nu vreau sa-i fac de rusine pe forum, mai ales ca unii au participat din obligatie. pur si simplu le-a fost rusine sa refuze invitatia.

multumesc pt ca ai raspuns la subiect

andrei vladeanu
Veteran

Cristi Y scrie:
andrei vladeanu scrie:cred ca asta este inceputul viitorului. o federatie sportiva. inca o data, ma intereseaza institutia, nu persoanele.
pai lucreaza-l pe popescu si da-l afara din federatie !!!!!! doar stii cum , ti-ai facut mana cu Florentin Iuga
mai bine continua tu sa-l ameninti cu bataia !!!!!! doar stii cum , ti-ai facut mana cu Dan Cotelici! :D :D :D
The One Team

andrei vladeanu
Veteran

as avea si eu o intrebare la cei care semneaza tabele si sprijina o noua structura "independenta", care sa diriguiasca pescuitul.

stiati ca selaru pregatea modificarea legii sportului si transformarea agvps in structura sportiva, alaturi de celelalte federatii?

nu am auzit pe nimeni sa fie, la nivel declarativ, impotriva conceptului de federatie de pescuit. insa v-am auzit pe toti impotriva lui popescu.

totusi, voi puneati (in stil hei-rupist, desigur) umarul la schimbarea la fata a agvps, cu selarii, bentii, mugureii, orheii si pasarile sale...

pentru moment, guvernul si senatul au spus pas parol.

si inca ceva.

v-ati gandit vreodata ca selaru putea sa faca treaba asta de mult si sa modifice legea sportului? pe vremea in care nu-l ameninta nimeni.

de ce nu a facut-o?

va raspund tot eu. pentru ca apoi trebuia sa se ocupe (cu agvps-ul) cu adevarat de competitie. s-o organizeze pe toate ramurile sale. sa faca campionate sa se ocupe de loturile nationale. sa faca ce trebuie sa faca o federatie sportiva.

pe banii ei.

iata unul din motivele serioase pentru care a esuat proiectul din 2008. pentru ca nu a mai vrut selaru. am spus mereu treaba asta, dar nu m-a ascultat nimeni.

cineva imi reprosa mie asta. ca am facut ce-a vrut selaru. desi eram neputincios.

eu va mai intreb o data. voi acum ce faceti cu tabelul ala?!!?
The One Team

Stefan Popescu
pescar de competitie

Mesaj de Stefan Popescu »

Poze! Și induc în eroare pescarii sportivi!

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

andrei vladeanu scrie: mai bine continua tu sa-l ameninti cu bataia !!!!!! doar stii cum , ti-ai facut mana cu Dan Cotelici!
la mine a ramas doar in stadiul de amenintare ( in cazul Cotelici ) , a venit omul pe balta si am clarificat lucrurile , in schimb tu , l-ai lucrat pe Florentin parsiveste si l-ai lasat fara servici
cu Florentin nu am avut nimic de impartit niciodata , iar daca am ceva de impartit cu cineva o fac barbateste nu parsiveste

andrei vladeanu scrie:cred ca asta este inceputul viitorului. o federatie sportiva
frumos inceput , garnisit din belsug cu minciuni si falsuri

de ce nu te-ai alaturat de la inceput lui popescu cand a inceput sa faca federatia ???? din cate-mi amintesc i-l injurai pe unde apucai si scrasneai din dinti cand auzeai de el

iti spun eu de ce , te-a invins , restul plebei te blameaza si era singurul refugiu unde mai iti dadea cineva o functie

in locul lui popescu nu te bagam in seama dar din punctul lui de vedere esti o piesa importanta in razboiul dezbinarii , in plus de asta mai traieste si satisfactia sa presare firmituri la botul celui care i-a fost dusman :lol: :lol: :lol: :lol:
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

nutzu_z

Mesaj de nutzu_z »

Ar trebui introduse butoane de like la forumul ăsta! :lol: :lol: :lol:
Sabau Nutzu

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”