cobre

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Dan Mitranescu
Veteran
Puncte: 0

Re: cobre

Mesaj de Dan Mitranescu »

Se pescuieste destul de des la peste 150 m cu bila sau cu momitor .
Se poate nadi la acea distanta numai cu bulgari , bile bagate in bulgari , sau destul de greu cu spombul.
Eu pescuiesc cu momitor la 160m , si pot sa nadesc numai cu bulgari la acea distanta.
Cunosc aprox. 20 de pescari care pot si mai mult.
Cu cobra nu se arunca in vecii vecilor atat .Poate sa fie chiar de la Hakuyo. :D Poate cu vant din spate tare se dau cu bile de 24 cam 130m , dar atunci pot sa ma duc si cu lansetele in 170m.

P.S. Mai oameni buni , chiar nu a spus nimeni pana acum ca in 80% din situatii se pescuieste peste patul de nada intre 5m si poate chiar 50m . Sa fiu eu primul care anunta asa ceva ? Ca ma cam surprind afirmatiile astea cu naditul obligatoriu unde pescuiesti. De cele mai multe ori te cureti singur cu asa ceva ! O sa ma pomeniti ! :D

osc1or
Veteran

Mesaj de osc1or »

Dan Mitranescu scrie:Se pescuieste destul de des la peste 150 m cu bila sau cu momitor .
Se poate nadi la acea distanta numai cu bulgari , bile bagate in bulgari , sau destul de greu cu spombul.
Eu pescuiesc cu momitor la 160m , si pot sa nadesc numai cu bulgari la acea distanta.
Cu cobra nu se arunca in vecii vecilor atat .Poate sa fie chiar de la Hakuyo. :D Poate cu vant din spate tare se dau cu bile de 24 cam 130m , dar atunci pot sa ma duc si cu lansetele in 170m.

P.S. Mai oameni buni , chiar nu a spus nimeni pana acum ca in 80% din situatii se pescuieste peste patul de nada intre 5m si poate chiar 50m . Sa fiu eu primul care anunta asa ceva ? Ca ma cam surprind afirmatiile astea cu naditul obligatoriu unde pescuiesti. De cele mai multe ori te cureti singur cu asa ceva ! O sa ma pomeniti ! :D
eu chiar sunt curios cum dai cu bulgari atat de departe?!? cu afetul sau cu spodul?
eu pescuiesc undeva la 110m dar nu reusesc sa duc bulgarii nici la 80m...
ne poti impartasii cateva trucuri pt a ajunge mai departe cu bulgarii?
Critic echilibrat

Sebastian Stan

Mesaj de Sebastian Stan »

Dan Mitranescu scrie:Se pescuieste destul de des la peste 150 m cu bila sau cu momitor .

multumesc.
asta vroiam sa stiu.
Matador, Comunist Activ si Maestru la Vrajeala!

Dan Mitranescu
Veteran

osc1or scrie:
eu chiar sunt curios cum dai cu bulgari atat de departe?!? cu afetul sau cu spodul?
eu pescuiesc undeva la 110m dar nu reusesc sa duc bulgarii nici la 80m...
ne poti impartasii cateva trucuri pt a ajunge mai departe cu bulgarii?
Cat se arunca cu momitorul cu fir de 0,20 tot atat se arunca si cu bulgari.
Bulgarii se fac la greutatea obtima a lansetei ( ca si momitorul )
Tehnica de aruncare este aceeasi.
Eu pescuiesc si nadesc cu aceleasi lansete ( MTX 14 )

Pentru o asa zisa demonstratie , saptamana viitoare sunt in concurs pe moara.
se poate venii pentru a vedea pe viu astfel de aruncari . Majoritatea echipelor asa pescuiesc.

osc1or
Veteran

Mesaj de osc1or »

o sa trec si eu pe la concurs pt ca am un prieten care participa si chiar sunt curios sa mai invat si eu cate una alta ;)
Critic echilibrat

Dan Mitranescu
Veteran

osc1or scrie:o sa trec si eu pe la concurs pt ca am un prieten care participa si chiar sunt curios sa mai invat si eu cate una alta ;)
Si la mine in stand poti sa vii , cu cea mai mare placere. :wink:

Alexandru Mihai
pescar de competitie

Mesaj de Alexandru Mihai »

Dan Mitranescu scrie:
osc1or scrie:o sa trec si eu pe la concurs pt ca am un prieten care participa si chiar sunt curios sa mai invat si eu cate una alta ;)
Si la mine in stand poti sa vii , cu cea mai mare placere. :wink:
Vin și eu la tine în stand...are Nashu ceva dulce??? de exemplu... Eugenii...:)
''Daca mintea iti este oarba ochii sunt inutili.''

Anthony Hopkins

iohann
Partener Crapmania.ro

Mesaj de iohann »

Dan Mitranescu scrie:

:D :D :D

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”