Lansete 3.60. Care?

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

bogdanmat
Puncte: 0

Re: Lansete 3.60. Care?

Mesaj de bogdanmat »

In bugetul meu se incadreaza Beastmaster doar cel cu maner de pluta pt ca am vazut ce este la un pret mai redus si este din seria AX. O alta problema la Shimano o reprezinta mandrina de 15mm. Se potriveste o mul. Okuma Axeon V2 60 cu mandrina de la Shimano Beastmaster Ax si Forcemaster?
Despre Fox Warrior imi puteti prezenta o parere? Ma refer la cele de 3.60.

cipica
Partener Crapmania.ro

Mesaj de cipica »

Folosesc exclusiv lansete de 3,60 de vreo 6 ani. Mi-au trecut prin mana foarte multe seturi de lansete iar cea pe care ti-o recomand este lanseta pe care eu o folosesc acum. Daiwa Windcast 360 3.5 lbs. Vei fi uimit cat de bine poate sa lanseze o lanseta care este totusi destul de moale astfel incat placerea drilului exista indiferent de marimea pestilor.
p.s. s-ar putea sa depaseasca un pic bugetul tau :(

Ungureanu Bogdan
pescar de competitie

Mesaj de Ungureanu Bogdan »

Salut!
Cele mai puternice lansete de 3.60 pe care am pus mana in viata mea si pe care le poti numi lansete si nu pocnitori, au fost KKarp Eternity-nu am cuvinte...lansete extrem de rapide si indistructibile-finisaje de exceptie.
La celelalte categorii iti recomand cu caldura lansete BFF Thunderbolt Carp, 3.5 ,3.60 din trei bucati-aceste lansete le detin si eu-2 bucati si sunt lansetele mele de scandal,,adica pt toate situatiile si orice tip de balta la orice ora.am ales din 3 bucati pt usurinta transportului.dupa un sezon,pescuind cu toate felurile de momeli si greutati,pot sa spun ca sunt imbatabile calitate-pret.au blank slim,manere din pluta,cotor lung,inele sic,finisaje f bune....si costa in jur de 250 lei.merita vazute.nu o sa regreti.mergi pe mana mea si nu arunca banii pe daiwa si shimano,eu am avut neplaceri.actiunea acestor lansete este una moderat progresiva si la prima vedere te poate insela blankul subtire,care este ramforsat in x. :wink:
catch&release

Claudiu Cutus

Mesaj de Claudiu Cutus »

eu am de trei ani daiwa emblem de 3,6m 3,5lbs si sunt foarte multumit de ele. ma bate gandul de ceva vreme sa le schimb dar de fiecare data cand ma intorc de la pescuit ma razgandesc :))) sunt chiar super ok

Alin Galbenu
Moderator

Mesaj de Alin Galbenu »

Catana BX este lanseta care o foloseste partenerul meu de pescuit. Este mult mai rigida decat mtx14, puterea de aruncare in 3,5lb este 160g. Din punctul meu de vedere mai degraba o incadrezi la distanta.

danielcotoz

Mesaj de danielcotoz »

ai mp

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”