Topicul lui Popes CUTZU - DAT MOKA

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Încuiat
iulixa
Puncte: 0

Re: Topicul lui Popes CUTZU - DAT MOKA

Mesaj de iulixa »

Stefan Popescu scrie:
iulixa scrie:Personajul din mijloc e chiar campion mondial. Care era gluma cu extremele?!
Nu se observă medaliile. Nici la campioni, nici la „oficiali”. Probabil că AGVPSR nu a avut bani să le comande și a renunțat la ele!.

PS Iată diferenta dintre detractori și admiratori ai federației:

https://www.facebook.com/browse/page_fa ... _new_likes
Observ ca raspundeti la intrebari ce nu v-au fost adresate, dar le evitati pe cele la care trebuie sa raspundeti.
Deci, REMINDER !

iulixa
Puncte: 0

Mesaj de iulixa »

andrei vladeanu scrie:
iulixa scrie:Personajul din mijloc e chiar campion mondial. Care era gluma cu extremele?!
i-am aratat lui tataie 2 campioni mondiali, aflati in extremele fotografiei pe care am postat-o. primul din stanga si ultimul din dreapta.
Astea sunt rautati :wink:

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

andrei vladeanu scrie:i-am aratat lui tataie 2 campioni mondiali, aflati in extremele fotografiei pe care am postat-o. primul din stanga si ultimul din dreapta.
Orhei mi-a afirmat ca fata de mine el este campion mondial , fi fara grija ca l-am luat , doar ma stii :D , l-am intrebat in ce stand a pescuit si ce partener a avut , nu am primit raspunsul nici pana azi , de al doi-lea nu stiu sa fi afirmat asa ceva ,

dar popescu poarta la gat o tinichea dupa sotronul organizat pe canalul de colectare a apelor reziduale si dejectiilor epurate din Tg Jiu si pretinde ca a facut CN de stationar

sa vezi ce cap in gura i-i dau cand i-mi apare in fata :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Mai Tatae ,

de ce vrei sa fi ma rau decit esti ? Tu nu ai strivi nici macar o musca ...fara motiv serios .
Timpul va cerne ....acum este imposibil de stabilit ceva ...Fedearatie sau AGVPS ...asta din cauza unora care au dormit in cizme si a altora care au fost hiperactivi legal , dar fara nici un fel de dialog in public .
Astazi cind vorbim se spun multe si putine sunt adevarate sau ancorate in realitate . Spun un singur exemplu ...au fost nu stiu cate cluburi care au semnat ca sustin independenta pescarilor fata de AGVPS , o structura independenta , etc si AGVPS ce face ? Are proiect legislativ sa devina federatie !? :lol: :lol: Adica luati-o de aici ...Noi mergem pe drumul nostru , iar voi sustineti ...ceva ce nu exista ....
Esti plecat din tara si nimeni nu mai vede prin pinza asta de paianjen , cat de cat clar .
Astazi , pescarii sunt masa de manevra intre doua entitati , Federatie si AGVPS , care fiecare prin ei si prin postarile lor , si prin sustinerea pe care o are fiecare , incearca NU sa faca ceva pe tremen lung ci sa isi justifice existenta pe Forum .
De asta ma doare cearta ta cu Vladeanu . Si ca voi mai multi !
Cititi si voi ce se scrie si nu va mai impartiti in tabere din inainte asumate ... vedeti ca sunteti numai carne de tun , pentru unul sau altul .....

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

Val scrie: Tu nu ai strivi nici macar o musca ...fara motiv serios .
singurul motiv cu adevarat serios este invocarea familiei si a mamei mele in controversele consumate aici , popescu are tot dreptul sa-si sustina interesul , chiar i-l admir pentru consecventa cu care o face , dar pt faptul ca -mi amesteca familia in asta i-l faultez chiar cu riscul ca se duce si vomita la militie , cunosc genul

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Cristi Y scrie:
Val scrie: Tu nu ai strivi nici macar o musca ...fara motiv serios .
singurul motiv cu adevarat serios este invocarea familiei si a mamei mele in controversele consumate aici , popescu are tot dreptul sa-si sustina interesul , chiar i-l admir pentru consecventa cu care o face , dar pt faptul ca -mi amesteca familia in asta i-l faultez chiar cu riscul ca se duce si vomita la militie , cunosc genul
Popescule , e nasol ...cred ca niste scuze ar fi potrivite . Crede-ma ca il cunosc si daca te vede peste 20 ani , tot te arde ..... si e pe fizic MARE ... In rest , ati amestecat niste oameni in chestia asta si va bateti joc de toti . Si tu si AGVPS . Punct . Sa va fie rusine si tie si celor din AGVPS .

Stefan Popescu
pescar de competitie

Mesaj de Stefan Popescu »

Val,
Chiar pe acest forum, mi-am cerut scuze publice daca am jignit pe cineva. Dar, e usor sa vezi paiul din ochiul altuia si sa nu vezi barna din ochiul tau. probabil Tataie nu are tinere de minte nici macar de ce scrie public. Nu-i frumos, dar postez cateva felicitari pe care mi le-a trimis pe privat:

sa ne **** ***** bai sifonarule :lol: :lol: :lol: :lol:

se ne bagam **** tine si-n *********

tarami-as ******pe coliva***** , vad ca ai prins tupeu ******** , vazi ca lumea-i mica bagami-as ********** , dam noi ochi in ochi , chestie de timp

Si altele si altele. Tu care ai pus bazele acestui web site, ce parere ai? Asta ai vrut?

Am spus de la inceput si am sustinut ca pescarii sportivi nu sunt im masura sa se pronunte cu privire la federatie intrucat o asemenea constructie nu se cladeste prin populism, ci de catre oameni care inteleg ce reprezinta in fapt o federatie sportiva. Nu ma vad obligat fata de nimeni, atata timp cat nu au contribuit cu nimic la constructia federatiei. de acum incolo, aici se aplica statutul si regulamentele federatiei. Ce trece de acestea, nu este compatibil cu calitatea de membru al federatiei. Si atentie, aici ma refer la cluburi, nu la pescari.

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

Stefan Popescu scrie:Tataie nu are tinere de minte nici macar de ce scrie public. Nu-i frumos, dar postez cateva felicitari pe care mi le-a trimis pe privat:
pune si data cand ti-am trimis mesajele astea si pun si eu data postarii in care ai pomenit-o pe maica-mea , drept pentru care sustin cele trimise in PM si iti promit inca o data ca iti intorc capul pe dos , imi asum toate repercusiunile

si asa cum ti-am mai spus , chestie de timp

Stefan Popescu
pescar de competitie

Mesaj de Stefan Popescu »

Pai prima repercursiune ar fi sa fi dat afara de pe acest forum. Nu cred ca un asemenea specimen se poate produce intr-un spatiu civilizat, indiferent de cate merite sportive ar avea.
Incearca sa nu ma mai bagi in seama. Eu personal nu am inceput dialogul cu tine. Te-ai bagat singur in seama.
Cat despre amenintarile tale, poti sa te duci cu ele in Anglia sau oriunde in lume. Nu-mi produc nici o impresie. Viteji de astia de tastatura am vazut destui.

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

Stefan Popescu scrie:Viteji de astia de tastatura am vazut destui.
acelasi lucru pot sa-ti spun si eu , si pe balta nu stiau cum sa o suceasca

miercurea viitoare , 30.10 vin in tara 6 zile sa merg in delta , daca esti prin Bucuresti sacrific o zi sa ne vedem

iar cu problema cine pe cine a atacat , mai gandeste-te , sunt o persoana foarte toleranta si maleabila pana sunt atacat

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”