Vimarco wireless bite alarm

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

ingerasdefoc
Puncte: 0

Vimarco wireless bite alarm

Mesaj de ingerasdefoc »

Va salut.Am gasit un kit wireless care mi se pare destul de interesant raport calitate/pret.daca are cineva kitul sau daca e cineva care a auzit ceva informatii despre el va rog sa imi spuneti si mie.din prezentare pare super interesant.

http://www.profifishing.sk/2013-01-29-0 ... d-cze.html

http://www.youtube.com/watch?v=vvj4k_xQ030

onu_eckou3
pescar de competitie

Re: Vimarco wireless bite alarm

Mesaj de onu_eckou3 »

Interesant!

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

ingerasdefoc

Mesaj de ingerasdefoc »

pt 500 de lei kit-ul complet cred si eu ca e interesant:)))

tomaclaudiu

Mesaj de tomaclaudiu »

hakuyo modelul 2013 este acelasi cu asta si pret mai mic aprox 350 lei

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

Am pescuit eu cu acesti avertizori atunci cand i-am avut in test .
Sunt identici ca functionalitate cu Hakuyo model 2013 , dar au mici probleme , motiv pentru care am renuntat sa ii aducem :
- carcasa se inchide in partea superioara pe clipsuri de plastic ( ca la telefoanele mobile ) si se desface foarte usor in acea zona.
-statia nu mergea la mai mult de 50 m si consuma repede bateriile ( am prins si cateva zile friguroase noaptea si poate acesta a fost motivul ).
- nu se puteau adauga avertizori suplimentari ( fata de modelul celalalt.)
- nu are test de verificare a receptiei avertizorilor ( tot fata de celalalt model )
Fişiere ataşate
clc0585.jpg
clc0585.jpg (65.53 KiB) Vizualizat de 971 ori
clc0513.jpg
clc0513.jpg (97.99 KiB) Vizualizat de 972 ori
Ultima oară modificat Vin Oct 25, 2013 0:08 de către Dan Mitranescu, modificat 1 dată în total.

ingerasdefoc

Mesaj de ingerasdefoc »

intr-un orasel din Ro modelul hakuyo il iau si cu 280 de lei. :)) la fel ca si lansetele mtx 16(tot 280 de lei...)dak au aceleasi sunete nu inseamna ca e aceeasi mancare de peste;) nu cred ca se poate compara calitatea celor de la Vimarco..cel putin eu asa cred

ingerasdefoc

Mesaj de ingerasdefoc »

atunci inseamna ca producatorii papa la rahat si mint in legatura cu specificatiile kit-ului

ingerasdefoc

Mesaj de ingerasdefoc »

Dane dak te uiti atent au model xtr 2013 si modelul xtr 4 2013-2014..au ceva diferit la design(firma pusa pe fatza)banuiesc ca dak is si mai scumpi cu vreo suta de zloti decat modelul celalalt or avea si ceva in plus.daca ma hotarasc sa ii iau mi-i aduci te rog prin comanda?

Dan Mitranescu
Veteran

ingerasdefoc scrie:intr-un orasel din Ro modelul hakuyo il iau si cu 280 de lei. :)) la fel ca si lansetele mtx 16(tot 280 de lei...)dak au aceleasi sunete nu inseamna ca e aceeasi mancare de peste;) nu cred ca se poate compara calitatea celor de la Vimarco..cel putin eu asa cred
Erau la acelasi pret ca si cei de la Hakuyo si proveneau din aceeasi fabrica.
Teoretic trebuiau sa fie la aceeasi calitate.
Diferentele erau clare insa , iar problema de la carcasa exista indiferent de ce este la interior ( si acolo nu stiu ce poate sa fie mai mult ca la cei de la Hakuyo ).
Noi am incercat sa remediem problema la carcasa si ne-au spus ca implica alta matrita , cu costurile aferente .

Ofer un set de avertizori gratis daca imi spui oraselul ala si cine vinde la acele preturi . Ori sunt furate , ori masluite , ori alt model de avertizori ( poate cel din 2010) . La MTX16 nici macar nu mai exista pe piata . :wink:

Dan Mitranescu
Veteran

ingerasdefoc scrie:Dane dak te uiti atent au model xtr 2013 si modelul xtr 4 2013-2014..au ceva diferit la design(firma pusa pe fatza)banuiesc ca dak is si mai scumpi cu vreo suta de zloti decat modelul celalalt or avea si ceva in plus.daca ma hotarasc sa ii iau mi-i aduci te rog prin comanda?
Ii aducem numai cu problema de la carcasa rezolvata . La interior am inteles ca era mai simplu de modificat.
Aflu asta peste doua saptamani cand se intoarce Dong din China.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”