speedo scrie:Mulinetele cormoran antera 5PIF 10000 la 160 lei second/210 noi ar fi de luat in calcul pt un incepator?Sunt acceptabile?As lua un set de 4 buc si oscilez intre astea si niste okume LB 60 de care am mai avut.Sunt cam in acceasi gama de pret cu cormoranul.
Nu mai oscila! Ia-ti okumele! Doar ca s-ar putea sa constati, dupa ce le ei, ca sunt prea mici. Asa ca uitat-te si la LB 65 (70, 80).
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!
Am oprit oscilatia, mersi
Pescuiesc numai cu momitor si nu cred ca arunc mai mult de 70-80 metri ca dau si fara inaintas textil (ma rog poate asta o sa se schimbe)...crezi ca trebuie mulineta asa mare?
un coleg de club si-a luat Axeon 65 mai este un model 60 care baga firul subtire pe sub tambur ,iti recomand axeounu pentru ca este mai usor decat bblc iar angrenajul MTX 14 axeon da randament acum depinde si de aruncator ,am incercat si iti recomand am ramas placut surprins
Neacsu Mircea scrie:un coleg de club si-a luat Axeon 65 mai este un model 60 care baga firul subtire pe sub tambur ,iti recomand axeounu pentru ca este mai usor decat bblc iar angrenajul MTX 14 axeon da randament acum depinde si de aruncator ,am incercat si iti recomand am ramas placut surprins
In gama de pret discutata pot sa recomand TD6000.
Pescuiesc cu ele de 3 ani . Nu au defecte ascunse ( sa prinda firul sub tambur sau sa il aseze prost , tamburii nu se zgarie usor la lovituri , piese care nu cedeaza in timp ,... ) Niciuna venita la garantie pana acum ! Cea mai ieftina mulineta pe care o gasesti in compertitii , un fel de MTX14 intre lansete .
Neacsu Mircea scrie:un coleg de club si-a luat Axeon 65 mai este un model 60 care baga firul subtire pe sub tambur ,iti recomand axeounu pentru ca este mai usor decat bblc iar angrenajul MTX 14 axeon da randament acum depinde si de aruncator ,am incercat si iti recomand am ramas placut surprins
Multumesc pt sfat!
Placerea a fost de partea mea ,apropo nici oferta lui DAN nu este de neglijat
speedo scrie:Mulinetele cormoran antera 5PIF 10000 la 160 lei second/210 noi ar fi de luat in calcul pt un incepator?Sunt acceptabile?As lua un set de 4 buc si oscilez intre astea si niste okume LB 60 de care am mai avut.Sunt cam in acceasi gama de pret cu cormoranul.
clasic... de ce mai intrebi pe forum?
nimeni nu a recomandat lb-urile
ai facut o alegere proasta... tamburul este mic pentru pescuit la distanta si recuperari rapide.