Papuci - pescuit.

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Florin Pata
Puncte: 0

Re: Papuci - pescuit.

Mesaj de Florin Pata »

pharaoh scrie:DumiD, ai dreptate tu cu snobimul si celelalte, dar....te invit sa pescuiesti intr-un concurs intr-un stand de la Corbu de ex, unde faci km pe pietris, si daca nu ai ceva adecvat in picioare, cand te trezesti dupa 3 zile de pescuit nu o sa mai poti calca. Probabil atunci o sa te gandesti mai bine cu ce te prezinti a doua oara in picioare.
Sau sa iei o busitura la malurile in panta cu iarba uda!
Sau sa-ti intre un ciob de sticla/aschie de lemn in talpa?
Sau sa lovesti in iarba ceva cu degetele daca nu au protectie in fata?
Sau sa se rupa pe balta?
Pot continua dar ... recomand papucii ...ieftini!!! :lol:

Albert
pescar de competitie

Mesaj de Albert »

ionut72 scrie: Haida deh! Ditamai non-argumentu'! :
Aha. Din pacate lucrez intr-un domeniu afectat de principiul asta. Sunt convins ca tu iei filme si muzica de pe net. Ca deh, raportu pret, bla-bla-bla. Cunosc scuza asta, mi-e plina tolba de d-astia.
Ia tu gioarse si admira-ti bugetul facand asta. Dar fa-o pe durata a doi ani sa vezi cum sta treaba cu ciurucurile.
Eu prefer sa cumpar Shiamno, Daiwa, Crocs sau Salomon. Daca firmele astea nu inovau n-ajungea baitruneru' sau QD sa fie pe toate gardurile. Si nu gaseai "crocsi" la 3 lei. Etc, etc, etc.
Inteleg si proletarsimul da' nu inteleg de ce ma faci snob sau prost pentru ca aleg sa cumpar originalul.
As putea s-o fac si eu atunci cand iti cedeaza raportu/pret calitate cand ti-e lumea mai draga da' n-am de ce sa constat o evidenta.

sebastian_andone

Mesaj de sebastian_andone »

popescu59 scrie:Adevarul adevarat este ca nu sunt fite papucii de calitate. Si pe la toate concursurile am vazut pescarii cu Shimano si Crocs si stiti de ce ? Findca au trecut de la stadiul Metro care nu te tin nici macar 2 luni si iti intra pietrele prin talpa .Cei de firma garantat 2-3 ani fara probleme. Si ce mai este de la 30 lei Metro la 70 lei Crocs , lidle are Crocs la 70 lei asa ca se merita 1 perche de Crocs pentru 2 -3 sezoane .
Perfect de acord...
Am folosit multe perechi noname, sau branduri ieftine care copiau fidel marci de calitate insa nu se compara cu originalul. Nu e vorba de fitze si cu putina rabdare este imposibil sa nu prinzi promotii unde pentru 10 lei in plus merita sa iti iei ceva de calitate. Folosesc Crocs si ii recomand cu incredere atat pentru pescuit cat si pentru alte drumetii. (Anul trecut la un traseu in Tunisia prin desertul stancos nu am avut absolut nici o problema, nu am simtit nici o pietricica sau parte mai ascutita de piatra, in schimb ce multi camarazi eu avut destule probleme cu incaltarile si cu talpile)
"X13"

Neacsu Mircea

Mesaj de Neacsu Mircea »

duceti-va in NIRO si cu 70 ron va luati un sac de papuci copie Crocs made romania firma MAKE foarte rezistenti ,aderenta tot ce vrei

PS am o pereche de cand a inceput sezonu hingheriti la maxim testul lor a fost pe pietricelele ascutite de la CORBU, va invit sai vedeti si la MOARA ,apropo nu ma doare sufletul daca se rup si-au facut treaba pe 2013 ,si nam dat 70 pe o pereche am dat 70 pe un SAC de papuci
Vice Campion National 2014

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

Eu prefer sa cumpar Shiamno, Daiwa, Crocs sau Salomon. Daca firmele astea nu inovau n-ajungea baitruneru' sau QD sa fie pe toate gardurile. Si nu gaseai "crocsi" la 3 lei. Etc, etc, etc.
Lectie f.f.f. scurta de economie: inovatia si cercetarea sunt mijloace folosite pentru a ajunge la scop: profitul "sanatos" (sustenabil) pe termen lung! Clientii n-au nici o treaba cu asta, ei sunt beneficiari indirecti, doar daca aleg sa cumpere. Sfarsit de lectie!

N-am nici o problema cu faptul ca, repet, tu alegi sa cumperi un produs supercalitativ. Eu personal n-am lansat nimanui ,niciodata, pe forumul asta 'fo acuzatie de snobism pentru faptul ca ar fi cumparat nu-s ce produs! Ar fi si culmea cata vreme, eu unul, de exemplu, am tot spus p'aci ca, de 5 ani incoace, folosesc doar fir Shimano Techium! :) Sau, in cazul monturilor in-line, doar plumbi Fox! Doar ca eu nu voi sustine niciodata gogoasa asta, anume ca le folosesc ca "sa sustin inovatia si cercetarea". Part! Pai cat de prost as fi ca, in cazul monturilor care pierd plumbul, "de dragul cercetarii si inovatiei", sa las la fiecare drill cate 9 lei in apa? :D :D
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

Sionut

Mesaj de Sionut »

viorel doloc scrie:Sambata, la pescuit...mi-am rupt piciorul din cauza unor asemenea papuci +un ghinion teribil.
Rezultatul? sase saptamani in gips!!! de aceea caut calitate.
Sanatate.
Si eu mi-am rupt mana anul trecut . Sanatate !
CS APS

Florin Pata

Mesaj de Florin Pata »

ionut72 scrie:
Lectie f.f.f. scurta de economie: inovatia si cercetarea sunt mijloace folosite pentru a ajunge la scop: profitul "sanatos" (sustenabil) pe termen lung! Clientii n-au nici o treaba cu asta, ei sunt beneficiari indirecti, doar daca aleg sa cumpere. Sfarsit de lectie!

N-am nici o problema cu faptul ca, repet, tu alegi sa cumperi un produs supercalitativ. Eu personal n-am lansat nimanui ,niciodata, pe forumul asta 'fo acuzatie de snobism pentru faptul ca ar fi cumparat nu-s ce produs! Ar fi si culmea cata vreme, eu unul, de exemplu, am tot spus p'aci ca, de 5 ani incoace, folosesc doar fir Shimano Techium! :) Sau, in cazul monturilor in-line, doar plumbi Fox! Doar ca eu nu voi sustine niciodata gogoasa asta, anume ca le folosesc ca "sa sustin inovatia si cercetarea". Part! Pai cat de prost as fi ca, in cazul monturilor care pierd plumbul, "de dragul cercetarii si inovatiei", sa las la fiecare drill cate 9 lei in apa? :D :D
Cred ca la "Economie" ai picat examenul!!! Vii la toamna! :lol:
1)"Profitul sanatos sustenabil pe termen lung!" se bazeaza pe faptul ca ai produse foarte bune si oferi un raport calitate-pret imbatabil - deci de "aia" vei vinde mult!Produsele de calitate sunt rezultatul "inovatiei si cercetarii"(know how!)!Daca Gigi.SRL iti fura designul si produce bunuri care "seamana cu al tau" ,nu inseamna ca detine un produs cu caracteristici de confort,rezistenta,utilitate similara!!!
2)CLIENTII SUNT BENEFICIARII DIRECTI!!!Ei beneficiaza de inovatia si tehnologiile respective prin utilizarea produsului!!!
Voi folosi argumentele tale :
- folosesti Shimano Technium NU "de dragul cercetarii si inovatiei!" ci pentru ca ai remarcat rezistenta fenomenala a acestui fir(pe care il folosesc si eu) si poate ai remarcat ca in loc sa rupi o gramada de fire,sa te enervezi si sa stai pe balta sa incarci tamburi preferi sa "BENEFICIEZI de INOVATIA SI CERCETAREA SHIMANO"
- folosesti plumbi FOX NU "de dragul cercetarii si inovatiei!" ci pentru ca ai remarcat ca sunt foarte buni in lansari si totusi stau fix pe fundul apei si nu se agata tot timpul si poate ai remarcat ca in loc sa pierzi 5 plumbi(Niro) x 3 RON e mai bine sa ai unul de 9 RON deci preferi sa "BENEFICIEZI de INOVATIA SI CERCETAREA FOX"
Poate in viitor vei realiza ca in loc sa mergi cu 3 perechi de papuci (Metro),din care unii au o galma din fabricatie,unul e putin dezlipit si unul te cam strange este mult mai confortabil,elegant si inteligent sa-ti cumperi din prima 1 pereche de care sa fii multumit!
Succes in alegeri!!!

Albert
pescar de competitie

Mesaj de Albert »

ionut72 scrie: Lectie f.f.f. scurta de economie:
Prea scurta, prea de dupa ureche :)
In rest...eu vorbeam de-un principiu. Eu il aplic, stiu ce inseamna sa-ti fure cineva munca si s-o vanda ca si cum ar fi a lui.

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

@Florin Pata
)"Profitul sanatos sustenabil pe termen lung!" se bazeaza pe faptul ca ai produse foarte bune si oferi un raport calitate-pret imbatabil
Exact ce am spus eu, nu era nevoie sa repeti! Da ma rog, daca ai simtit tu nevoia asta ... :)

Deci: un ... mtx 14 nu e mai bun decat un ... sa zicem ... sonik SK4 (am luat Sonik ca exemplu pen' ca le-am avut, mtx-u' nu)! Dar are, in opinia mea, un raport pret/calitate mai bun.
- folosesti Shimano Technium NU "de dragul cercetarii si inovatiei!" ci pentru ca ai remarcat rezistenta fenomenala a acestui fir
Idem ca la punctul anterior! Cel care nu mai poate de ofu' "cercetarii si inovatiei" e ... Albert!

Deci tu cu cine "te certi"? :D :D
Poate in viitor vei realiza ca in loc sa mergi cu 3 perechi de papuci (Metro)...
Am si i-am folosit alternativ si intensiv si papuci Metro si Crocs de 3 ani! "E" la fel (de uzati sau de buni, depinde cum vrei sa privesti lucrurile). Crezi sau nu. Ce vrei sa-mi spui?
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

Albert
pescar de competitie

Mesaj de Albert »

- folosesti Shimano Technium NU "de dragul cercetarii si inovatiei!" ci pentru ca ai remarcat rezistenta fenomenala a acestui fir
Cel care nu mai poate de ofu' "cercetarii si inovatiei" e ... Albert!
Da. Rezistenta aia a aparut asa..ca a amestecat un japonez niste elemente si a iesit minunatie de fir. Din prima. Fara sa gandesca fara sa cerceteze fara sa inoveze. Acasa, in bucatarie. Si a reusit de fiecare data sa faca acelasi fir. Din memorie :lol:

Ok. M-am prins. Si tu, cu toate "lectiile" de economie pe care le dai p-aci, consideri ca platesti firma. De ce sa platesti mai mult doar ca scrie pe produs X,Y sau Z. Nu conteaza ca X, Y si Z au inventat produsul ala, cu tot ce inseamna asta, ca sa-l poata copia Q si tu sa-l cumperi mult mai ieftin. Si mai prost da' asta-i alta discutie.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”