Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965
Salutare Catalin ! Nu uit , stai linistit , marti ne vedem !cat2007 scrie:Un om super ok.
Am fost vecini la ultima partida de la blasova.
Are super scule de pescuit si super intretinute.
Nu uita sa treci marti sa-mi aduci SKY-ul.
Recomand.
Pret nou 370 bucataraulnego scrie: Lansete Daiwa Windcast 3,9m si 3,75lbs cumparate anul acesta si folosite patru partide . Foarte bine intretinute , nu prezinta urme de uzura , zgarieuri !
Au mai ramas doua bucati !raulnego scrie:Pret nou 370 bucataraulnego scrie: Lansete Daiwa Windcast 3,9m si 3,75lbs cumparate anul acesta si folosite patru partide . Foarte bine intretinute , nu prezinta urme de uzura , zgarieuri !
La set pret mai avantajos !
Pret pt. cele doua bucati 750 lei cu transportul inclus !raulnego scrie:Au mai ramas doua bucati !raulnego scrie:Pret nou 370 bucataraulnego scrie: Lansete Daiwa Windcast 3,9m si 3,75lbs cumparate anul acesta si folosite patru partide . Foarte bine intretinute , nu prezinta urme de uzura , zgarieuri !
raulnego scrie:Au mai ramas doua bucati !raulnego scrie:Pret nou 370 bucataraulnego scrie: Lansete Daiwa Windcast 3,9m si 3,75lbs cumparate anul acesta si folosite patru partide . Foarte bine intretinute , nu prezinta urme de uzura , zgarieuri !
Sa le folositi cu placere , multumesc pentru recomandare !catalin_hoc scrie: Recomand cu toata INCREDEREA!!!astazi am intrat in posesia celor trei lansete,sunt IMPECABILE!!!multumesc frumos Raul.