Papuci - pescuit.

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
ionut72
pescar de competitie

Re: Papuci - pescuit.

Mesaj de ionut72 »

Ok. M-am prins. Si tu, cu toate "lectiile" de economie pe care le dai p-aci, consideri ca platesti firma. De ce sa platesti mai mult doar ca scrie pe produs X,Y sau Z.

Da' de unde "te-ai prins", oare din afirmatiile mele, anume ca folosesc doar Shimano Technium sau plumbi Fox?
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

Albert
pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de Albert »

Da' de ce nu vrei tu sa intelegi ca eu vorbesc de-un principiu nu de exemple? :lol:

In fine, ce era de zis s-a zis..Omu' probabil s-a lamurit cum vine treaba cu papucii.

DumiD
Pescar de competitie

Mesaj de DumiD »

De ce are impresia lumea p-aici ca fabricarea sau copierea unei perechi de slapi din cauciuc si plastic e echivalenta cu fabricarea unui procesor cuantic? Si de ce are lumea impresia p-aici ca shimano, de exemplu, ar fi inventat vreun cauciuc special pentru papucii de pescuit? Puteti recomanda shimano sau crocs sau ce doriti pentru ca ii cunoaststi si aveti incredere si atat...restul sunt sunt snobisme, mai ales despre produse pe care nu le cunoasteti.

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

Da' de ce nu vrei tu sa intelegi ca eu vorbesc de-un principiu nu de exemple? :lol:

Albert
Subiectul mesajului: Re: ce plumbi folositi?
MesajScris: Joi Oct 17, 2013 8:09 am
On topic: in functie de montura si stil de pescuit caut cei mai ieftini plumbi. Mi se pare aberant sa dau 8, 9 RON pe unul. Noroc ca sunt alternative :)
:lol: :lol:

Carevasazica ... neicusorule ... ma-ntelegi ... printipii ... cestii ... socoteli. Da' pan' la plumbi! :lol: :lol:

Albert
pescar de competitie

Mesaj de Albert »

DumiD scrie:De ce are impresia lumea p-aici ca fabricarea sau copierea unei perechi de slapi din cauciuc si plastic e echivalenta cu fabricarea unui procesor cuantic?
Desi am spus ca nu intru in detalii te intreb doar atat: de ce, pana sa apara Crocs, n-a facut nimeni acei papuci? Si tu esti convins ca aia au luat ei un plastic, l-au turnat intr-o forma pe care o visasera cu 5 minute inainte si gata papucu'. Nush de ce am impresia ca nu asa functioneaza procesu' tehnologic. Tocmai d-aia prefer sa le dau alora 50 RON in plus. Poate le mai puieste mintea ceva.
Deh, asa-s io snob.

@ionut ramane cum am stabilit. Nod in papura gasim cu totii mai greu e sa vedem dincolo de bordura de stuf :)

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

@viorel doloc

On-topic

Daca stau stramb si judec drept, intre papucii Shimano si cei Crocs de exemplu, eu unul, n-as putea sa fac vreo recomandare, alta decat sa probezi ambele perechi si sa vezi in ce te simti mai bine. Nu exista, d.p.m.d.v, intre aceste modele, o diferenta destul de mare incat sa poata fi evidentiata si sa poata sta la baza unei recomandari. Totusi ... e posibil ca cei de la Shimano sa ti se para o ideea mai ... maleabili. Desi Shimano sunt, pana la urma, doar o ... copie (imbunatatita :?: )... Crocs! :)

Toate cele bune, fir intins si insanatosire grabnica!

sebastian_andone

Mesaj de sebastian_andone »

DumiD scrie:De ce are impresia lumea p-aici ca fabricarea sau copierea unei perechi de slapi din cauciuc si plastic e echivalenta cu fabricarea unui procesor cuantic? Si de ce are lumea impresia p-aici ca shimano, de exemplu, ar fi inventat vreun cauciuc special pentru papucii de pescuit? Puteti recomanda shimano sau crocs sau ce doriti pentru ca ii cunoaststi si aveti incredere si atat...restul sunt sunt snobisme, mai ales despre produse pe care nu le cunoasteti.
interesanta logica...
intre un Logan si un Bmw diferenta e doar sigla... bine de stiut
"X13"

viorel doloc
pescar de competitie

Mesaj de viorel doloc »

Buna seara.
Citez si uneori ma minunez, dar ...MULTUMESC lui Ionut 72 si Sionut...sunteti dovada ca mai sunt si oameni care se gandesc la suferinta omului...sanatate va doresc si voua.
Multumesc tuturor pentru recomandari...o sa cumpar ceva de calitate din gama Crocs(caut de trei zile referinte, pe net) pentru un profil al talpii mai "proeminent" fata de Shimano si o calitate asemanatoare.
Sanatate.
Carp Passion

DumiD
Pescar de competitie

Mesaj de DumiD »

sebastian_andone scrie:
DumiD scrie:De ce are impresia lumea p-aici ca fabricarea sau copierea unei perechi de slapi din cauciuc si plastic e echivalenta cu fabricarea unui procesor cuantic? Si de ce are lumea impresia p-aici ca shimano, de exemplu, ar fi inventat vreun cauciuc special pentru papucii de pescuit? Puteti recomanda shimano sau crocs sau ce doriti pentru ca ii cunoaststi si aveti incredere si atat...restul sunt sunt snobisme, mai ales despre produse pe care nu le cunoasteti.
interesanta logica...
intre un Logan si un Bmw diferenta e doar sigla... bine de stiut
interesanta lipsa ta de logica...
cum ai ajuns la aceasta analogie ma depaseste complet. hai sa-ti dau eu una intre Logan si BMW: intre un breloc de chei logan si unul bmw nu e nici o diferenta....
poate ai omis sa citesti titlul topicului, se discuta despre papuci aici.

Albert, crocsi au fost inventati de romani cu zeci de ani in urma, constau in cizme de cauciuc taiate sub forma de saboti,astia de la crocs le-au adaugat o bretea la calcai si gauri de aerisire, nu au inventat apa calda....stai lucid cu milioanele bagati in "cercetare" de o fabrica de papuci.......

didi-ionita

Mesaj de didi-ionita »

Nea Vio ...
Ia-ti bre croci ca sunt buni , la fel si shimano ... si mai ia-ti si niste javre d'alea de 10 lei , daca nu-ti plac ii arunci si gata .
Ai lansat bomba la apa cu topicu asta ...a'nceput lumea sa produca teoremele profitului si a consumatorismului ... de la o intrebare banala .. despre opinci :)
De la opincutze s-a ajuns la bmweuri , astept cu nerabdare sa ajungem si la legile si taxele lu ponta , inrobirea si indobitocirea mondiala ...
Vine ea si iarna ...
Stima la toti

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”