Papuci - pescuit.

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
sebastian_andone
Puncte: 0

Re: Papuci - pescuit.

Mesaj de sebastian_andone »

DumiD scrie:
interesanta lipsa ta de logica...
cum ai ajuns la aceasta analogie ma depaseste complet. hai sa-ti dau eu una intre Logan si BMW: intre un breloc de chei logan si unul bmw nu e nici o diferenta....
poate ai omis sa citesti titlul topicului, se discuta despre papuci aici.

Albert, crocsi au fost inventati de romani cu zeci de ani in urma, constau in cizme de cauciuc taiate sub forma de saboti,astia de la crocs le-au adaugat o bretea la calcai si gauri de aerisire, nu au inventat apa calda....stai lucid cu milioanele bagati in "cercetare" de o fabrica de papuci.......
ok. ai dreptate. mai bine renunt din timp.
am fost prea subil si imi cer scuze.
era vorba doar ca exista diferenta enorma intre "cauciucul" de care vorbesti tu precum si la modul de asamblare intre o marca si alta.
"X13"

Albert
pescar de competitie

Mesaj de Albert »

[quote="DumiD"
Albert, crocsi au fost inventati de romani cu zeci de ani in urma, constau in cizme de cauciuc taiate sub forma de saboti,astia de la crocs le-au adaugat o bretea la calcai si gauri de aerisire, nu au inventat apa calda....stai lucid cu milioanele bagati in "cercetare" de o fabrica de papuci.......[/quote]
Mda. Chiar sunt lucid cand stiu si inteleg in ce consta drumul de la gumari la...crocsi :)

nicuB

Mesaj de nicuB »

eu am avut o pereche de imitatii din auchan, parca 20ron am dat pe ei. dupa o partida de pescuit a trebuit sa mai cumpar niste..................betadine unguent, dupa ce talpa papucului a fost strapunsa de o creanga, care s-a oprit direct in talpa mea. asa ca..............mai bine dai un ban............ca nu-l dai degeaba. parerea mea.

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

nicuB scrie:eu am avut o pereche de imitatii din auchan, parca 20ron am dat pe ei. dupa o partida de pescuit a trebuit sa mai cumpar niste..................betadine unguent, dupa ce talpa papucului a fost strapunsa de o creanga, care s-a oprit direct in talpa mea. asa ca..............mai bine dai un ban............ca nu-l dai degeaba. parerea mea.
Daca mai investeai inca 5 lei intr-o pereche de branturi din tabla zincata erai multumit acum. :)
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

radu_popeanu

Mesaj de radu_popeanu »

Folosesc Crocs de 2 ani si la pescuit si in curte. Super comozi, nu simti pietrele, ii recomand. Gasesti multe modele la pret ok pe internet. Daca vrei, da-mi un pm si iti scriu unde gasesti papuci outdoor de calitate (Merell, Columbia, Crocs etc.) Bafta!
Maxi Fish Mures
Personal best 21,52 kg Harsany Hungary 2016

cornel73ro

Mesaj de cornel73ro »

Am citit cu deosebita atentie si in acelasi timp stupefactie tot ce s-a scris pana acum in acest topic.
Aveam de gand sa cer parerea despre niste mulinete, mi-a trecut, nu mai vreau sa intreb nimic de teama ca sigur va devia discutia spre nave cosmice sau poate fizica cuantica.
Am tras o concluzie : daca nu ai notiuni de economie, umbla descult, nu ai ce cauta sa-ti cumperi papuci, poti sa dai gres!
P.S. Umbla o vorba "Pe dansatoru' prost si coaiele-l incurca"
Respecte!
Cornel MILEA
C.S. Friends Carp Team

Decebalus
Pescar de competitie

Mesaj de Decebalus »

cornel73ro scrie:Am citit cu deosebita atentie si in acelasi timp stupefactie tot ce s-a scris pana acum in acest topic.
Aveam de gand sa cer parerea despre niste mulinete, mi-a trecut, nu mai vreau sa intreb nimic de teama ca sigur va devia discutia spre nave cosmice sau poate fizica cuantica.
Am tras o concluzie : daca nu ai notiuni de economie, umbla descult, nu ai ce cauta sa-ti cumperi papuci, poti sa dai gres!
Respecte!
Big Like :lol: :lol: :lol:
SpritZCarp

Radu Mitrea

Mesaj de Radu Mitrea »

cornel73ro scrie:Am citit cu deosebita atentie si in acelasi timp stupefactie tot ce s-a scris pana acum in acest topic.
Respecte!
:lol:
Nume utilizator schimbat din radu1985

MILLY

Mesaj de MILLY »

Vladut Mateianu scrie:La capitolul confort sunt super ok. Totusi sa nu uitam ca sunt de 3-4 ori mai ieftini cei gen Metro...

PS La Dan Mitranescu la magazin se gaseste o lanterna de cap gen Led Lencer, identica din multe puncte de vedere, doar ca costa 60 lei fata de 200 cat costa Led Lencer. Am avut acum in delta ambele modele si nu am observat diferente, lumineaza la fel si bateria tine la fel.....
Atunci de ce sa dau de 3 ori mai mult pe Led Lencer ? Doar ptr ca este "de firma "? :roll:

In Dragon gasesti respectiva lanterna la 40lei si este foarte buna eu o am de 3 ani si sunt foarte multumit de ea
SILVIAN DUMITRESCU
CARP LEGION

Pescar de competitie

"E mai bine sa esuezi in conditii normale
decat sa reusesti prin frauda"

matei1971

Mesaj de matei1971 »

Mai bine va luati bocanci de santier si sunteti sigur ca nu simtiti nici o piatra. Si puteti umbla si ca fachirii pe un pat de cuie si nu se intampla nimic!
Când esti mort, nu stii asta - dar ii afecteaza pe ceilalti. La fel si când esti prost.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”