Free Spirit Hi-S200 vs. Century FMJ vs. Harrison Torrix

Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, Cristi Matei

Încuiat
Marinarul
Puncte: 0

Free Spirit Hi-S200 vs. Century FMJ vs. Harrison Torrix

Mesaj de Marinarul »

Sunt sigur ca impatimitii de carp fishing de multe ori au avut insomnii cand au vrut sa faca o distinctie clara intre cele trei branduri din subiect :

- FREE SPIRIT (sa zicem Hi- S 200)
- CENTURY (sa luam un FMJ)
- HARRISON (sa ne oprim la Torrix)

As fi direct interesat daca cei care au avut macar doua (poate toate trei) din cele trei branduri (stiu ca sunt multe modele in fiecare caz , dar poate totusi ...) pot sa faca un podium cu mana pe inima si sa aseze cu cinste cele trei mari nume : AUR , ARGINT , BRONZ (SAU AUR , AUR CU ARGINT , ARGINT :) ) , nu prea e loc de bronz parca .

Stiu ca un pescar impatimit si avizat ar face o alegere dupa incercari repetate (nu pe net :) ) pe balta , insa cred ca nu e la indemana multora sa puna in practica aspectul .

As ruga pe cei care au analizat numai pe net (ca subsemnatul) performantele acestor bete sau au auzit de la altii , sa se abtina .

Deosebit respect ! Fire vesnic zbuciumate !

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

@Marinarul,

Poti sa faci o comparatie intre lansete DOAR din punct de vedere personal.

Personal pot sa-ti spun ca eu nu pot sa incarc destul FMJ-urile. Chiar daca alti pescari le considera perfecte, pentru mine sunt de nefolosit.

In schimb, HI-S 200 (sau altele - ESX-H...) sunt "manusa"...

Asa ca cea mai mare smecherie e sa le incerci personal, sa vezi ce ti se potriveste. Nu te lua dupa parerile altora...
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

Marinarul

Mesaj de Marinarul »

@Vali

Multumesc ptr sfat , chiar asta urmaresc , sa aflu parerile celor care chiar au folosit acele "aparate" cel putin o perioada si au o parere fundamentata .

Idealul este dificil de atins intr-o perioada scurta cand urmaresti sa faci o achizitie . Altfel , poate intr-un an , ajungi in diferite ocazii sa le incerci cat de cat pe toate , dar cine e dispus sa astepte un an ?

Totusi parerile voastre conteaza mult , stiu ca sunteti putini , foarte putini , cei care imi puteti raspunde limpede si credibil la aceasta intrebare , cei care pescuiti cu astfel de materiale de 7-8-10 ani .

Multumesc !

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

Vali Vesa scrie:@Marinarul,

Poti sa faci o comparatie intre lansete DOAR din punct de vedere personal.

.
Asta am sa incerc si eu .Am folosit Century SP si inca le folosesc [nu ma indur sa le vand ]crezand ca nu exista alt bat mai bun pentru mana si stilul meu de pescuit ,pana anul trecut cand am atins si am facut cateva aruncari cu FREE-SPIRIT HI'S 200 .Leam comandat pe loc .Practic este acelasi bat ,cu aceeasi actiune [asa i-l simt eu ]dar mai usor cu 200 grame ,aceeasi placere in drill .

1 HI'S 200
2 CENTURY SP..........NU LE VAND :roll:
3 NU MA INTERESEAZA

luka

Mesaj de luka »

La aceasta problema pot sa-ti raspund si eu avand in vedere ca am pescuit cu toate trei marcile.Din anul 2004 folosesc BIG T de 4,5l si sunt foarte multumit de ele si acum.Intr-un concurs am pescuit si cu FMJ -super scule dar foarte grele comparativ cu BIG T meu.Asta primavara am avut sansa sa incerc si HS-200 si am ramas blocat....foarte usoare,lucrate impecabil;in aruncare fara cuvinte iar in dril se comporta exact ca BIG T.Deci de aici poti trage concluziile.
SI maine este o zi

Marinarul

Lansete top of the top

Mesaj de Marinarul »

@oana victor

Daca pana acum mai oscilam si ezitam sa-i cred pe unii , pe altii, cred ca usor usor de acum inainte stiu spre ce sa ma indrept . Va multumesc ptr sfaturi si o sa fac pe draqu in IV sa pun mana pe un HI-S 200 sa-l incerc inainte de a pune la bataie cascavalul ptr IV bucati .
Mr. Radu Badica mi-a spus acum vreo doua seri acelasi lucru , HI-S 200 fara ezitare , cu mana pe inima . L-am crezut dar am spus ca poate e un raspuns emotional , dar se vede , omul se pricepe . Atata numai ca nu va fi usor sa accesez 4 buc dar facem eforturi .
Numai bine !

@ Iuka

Se vede treaba ca nimeni nu pomeneste de Harrison deloc , nu cred ca e chestie de gust ci mai degraba de calitate confirmata . Se vede si din pret insa nu am vrut ca pretul sa fie singurul criteriu de alegere . Am avut un mic soc cand am vazut 4.5 lbs ... nu cred ca as putea sa le incarc vreodata .
Multumesc ptr parerea exprimata si sper sa ma acomodez repede si fara prea mult efort cu Free Spirit Hi-S 200 , iar daca nu va fi sa fie , inseamna ca nu sunt ptr mine si trec la unele mai moi ...
Multumesc !

Vali Vesa
pescar de competitie

Re: Lansete top of the top

Mesaj de Vali Vesa »

Marinarul scrie: ...o sa fac pe draqu in IV sa pun mana pe un HI-S 200 sa-l incerc inainte de a pune la bataie cascavalul ptr IV bucati...
De maine pana sambata la pranz (poate si duminica dar nu e sigur) ma gasesti pe Tancabesti, la Vaci 1 daca vrei sa le testezi.

Marinarul

Onorat

Mesaj de Marinarul »

@Vali

Sunt onorat de invitatie , chiar e o surpriza placuta si ori vineri pe inserat direct de la treaba , ori cel mai tarziu sambata voi veni la locul cu pricina sa vad bijuteriile .

Daca la mulinete discutia se termina repede si alegi la nimereala aproape intre BBRLC sau Daiwa Infinty , la lansete treaba se complica direct proportional cu numarul persoanelor neavizate sau direct interesate cu care discuti aspectul pana devine de-a dreptul incalcita si degenereaza in derizoriu .

Respectele mele nea Vali si ne vedem .
PS: am mai discutat noi acum un an si ceva despre niste locuri mai ferite din Siut Ghiol unde pun botul tenii mari , pe undeva in spate la Hanul Piratilor , spre Mamaia sat . Am fost acolo la indicatiile dvs , l-am topit pe cumatrul ten . Seara buna .

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

@Marinarul,

OK, ne vedem. Daca vrei sa suni inainte, 0744 634671

@Cornel & Cornel,

Am pus Absolutul la rece :lol:

PS Stiti ca si pe mine ma cheama Cornel? Pe bune, e in CI :lol: Asa ca "pe de trei" :mrgreen:

dan _city_center

Mesaj de dan _city_center »

CORNEL&CORNEL - atentie la manevrarea ABSOLUTULUI :!: asa ca ..doua..."pe de cinci" :wink:

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “ARHIVA BAZAR”