Free Spirit Hi-S200 vs. Century FMJ vs. Harrison Torrix

Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, Cristi Matei

Încuiat
Cezar Bibu
Puncte: 0

Mesaj de Cezar Bibu »

:D :D Daca vii la Tincabesti, vezi daca nu sunt si eu pe balta...Poti vedea macar si Harrisonurile alea de cacat si cum se incarca ele..

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

ma gandeam sa trec si eu pe acolo.
da' nu cred ca o sa am curaj sa scot venture - urile din huse... :oops: :D
The One Team

cipica
Partener Crapmania.ro

Mesaj de cipica »

Care venture??? Mai ai asa ceva???? :lol:

Marinarul

Tancabesti pregateste-te ca vine trupa de interventie rapida

Mesaj de Marinarul »

Va salut cu respect pe toti !

Vad ca cel putin am avut un rol de catalizator pana acum si pot sa vad (poate sa si incerc) cream de la cream in materie de lansete & mulinete vineri si sambata pe Tancabesti .

Mare atentie (din seria "Credeti ca este posibil ?") : o persoana care se pretinde a fi priceputa in materie imi spune raspicat sa nu fac greseala sa-mi iau Free Spirit Hi-s 200 ca la plumb de 120 gr nu se incarca lanseta corespunzator iar la 150 gr devine casanta si plezneste in aruncare ...

E ceva adevar in toate astea ? Imi vine greu sa cred ca o lanseta de acest calibru se poate materializa in franjuri atat de usor si din doua - trei lanseuri mai ales ca nu o sa ma dau la ele chiar ucigator din prima ...

Ce parere aveti ? Ati patit asa ceva pana acum ?

Multam !

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

@cristi(marinarul)

Cred ca esti intr-o mare comfuzie......Multa vreme ai tinut cont de sfaturile mele, acum vad ca ai inceput sa te iei dupa fel de fel de....prefer sa ma opresc aici. :oops:

Stai linistit si cauta altceva, betele de care vorbesti CHIAR se rup ca sticksurile !!!!!!!Mai nou se livreaza cu 2 varfuri de schimb daca nu stiai.

Si vezi ca cei care t-i le recomanda sunt direct implicati in comercializarea acestui tip de lansete, deci... :oops:

Deci sfatul meu este sa stai linistit. Dar tu faci cum vrei....
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Adrian B

Mesaj de Adrian B »

@ Marinarul

In primul rand nu stiu de ce ai pus Torrix-ul langa FMJ si Hi-S200. Mai de graba Trebuchet.

In alta ordine de idei, Mark Hatchinson a aruncat - in acea demonstratie de la Bucuresti - vreo 200m cu plumb de 100g (n-a pus plumb mai greu de frica sa nu se rupa inaintasul, in parc erau oameni)...deci lanseta se poate incarca si cu 100g.

Simeon Bond - proprietar Free Spirit declara intr-un interviu (iti recomand sa citesti interviul): Mark foloseşte şi astăzi prototipul Hi-S 200 în demonstraţiile lui de casting. Cu lanseta asta s-a aruncat de mii de ori, probabil cât în 20 de ani de folosire normală, şi încă n-a păţit nimic. Bine...Simeon Bond poate fi considerat subiectiv insa n-am vazut scris nicaieri ca lui Mark i s-a rupt un Hi-S 200 intr-o demonstratie de casting.

Mai mult, Steve Harrison (proprietar Harrison advanced rods - concurenta adica) declara ca majoritatea blancurilor facute in China sunt mediocre, insa e o firma (nu o declara textual dar se refera la Free Spirit) care produce in Japonia, care scot niste blancuri de cea mai buna calitate, ca ii respecta iar concurenta cu ei il face sa ramana in frunte. Deci a avut o apreciere pozitiva asupra unei firme concurente desi putea sa taca.

Asta e ce declara proprietarii celor 2 firme de mai sus...ca in realitate se rup sau nu...asta nu mai stiu. Eu am auzit vorbindu-se lucruri foarte frumoase despre toate modelele Free Spirit.
Catch and Release

Marinarul

lansete de top

Mesaj de Marinarul »

@ Vladut

Salutam cu acelasi al dreaqu respect ! :)

Cred ca iti dai seama acum ca sunt intr-o profunda confuzie pe cale totusi sa se destrame . Pana acum am mers pe sfaturile tale si intr-adevar nu a fost rau , as minti sa spun altfel . Ne stim de cativa ani buni si ma cunosti.

Insa am fost si eu curios sa vad ce parere are lumea despre lansetele de top , sa vad si ce zic altii , ptr ca mai am mult pana departe si nu sunt in stare sa aleg cu mana pe inima cea mai "buna" lanseta . Sunt sigur ca nici nu exista asa ceva , pana la urma totul e un compromis intre : putere de aruncare , placere in dril si pret .

Am avut Harrison Torrix in cap pana acum o saptamana cand am decis sa intru pe ultima suta de metri si sa vad in mod serios ce gasesc si la ca bani. Si aici a inceput totul .

Am mare incredere in parerea ta si stiam ca in cele din urma ma vei indruma de bine . Nu te-am gasit pe la magazin zilele trecute , Coco era cam obosit dupa drumuri , Fane un pic suparat de la regimul de slabire pe care si l-a impus :) si am inceput sa fac cercetari de capul meu . In plus Coco mi-a spus ca nu sunt pe stoc la acest moment Torrix-uri ca trebuie sa vina , ca a facut comanda .

Vorbim mare profesor si te sun inainte sa trec pe la mag sa vorbim mai pe indelete aceste aspecte .

Respect !

vlad serban

Re: Free Spirit Hi-S200 vs. Century FMJ vs. Harrison Torrix

Mesaj de vlad serban »

Cristi e bine ai aflat ce iti cumperi dar sa vedem de unde gasesti tu FREE SPIRIT HI S200 :(
DECAT REPEDE SI BINE MAI BINE INCET SI PROST

barbumarius
pescar de competitie

Mesaj de barbumarius »

Provocare

Daca e cineva interesat cu aceeasi fel de mulineta, plumb,fir si inaintas-eu HI-S200- el orice tip de lanseta sa puna jos cat vrea si eu pun dublu.Astept provincia pe domnul TORRIX, pe doamna FMJ, etc.

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

barbumarius scrie:Provocare

Daca e cineva interesat cu aceeasi fel de mulineta, plumb,fir si inaintas-eu HI-S200- el orice tip de lanseta sa puna jos cat vrea si eu pun dublu.Astept provincia pe domnul TORRIX, pe doamna FMJ, etc.
eu pun 100 euro. oricand.
silviu florescu cu FMJ si tu cu ce lanseta vrei!
maine, daca vrei!
The One Team

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “ARHIVA BAZAR”