@ Vladut
Salutam cu acelasi al dreaqu respect !
Cred ca iti dai seama acum ca sunt intr-o profunda confuzie pe cale totusi sa se destrame . Pana acum am mers pe sfaturile tale si intr-adevar nu a fost rau , as minti sa spun altfel . Ne stim de cativa ani buni si ma cunosti.
Insa am fost si eu curios sa vad ce parere are lumea despre lansetele de top , sa vad si ce zic altii , ptr ca mai am mult pana departe si nu sunt in stare sa aleg cu mana pe inima cea mai "buna" lanseta . Sunt sigur ca nici nu exista asa ceva , pana la urma totul e un compromis intre : putere de aruncare , placere in dril si pret .
Am avut Harrison Torrix in cap pana acum o saptamana cand am decis sa intru pe ultima suta de metri si sa vad in mod serios ce gasesc si la ca bani. Si aici a inceput totul .
Am mare incredere in parerea ta si stiam ca in cele din urma ma vei indruma de bine . Nu te-am gasit pe la magazin zilele trecute , Coco era cam obosit dupa drumuri , Fane un pic suparat de la regimul de slabire pe care si l-a impus

si am inceput sa fac cercetari de capul meu . In plus Coco mi-a spus ca nu sunt pe stoc la acest moment Torrix-uri ca trebuie sa vina , ca a facut comanda .
Vorbim mare profesor si te sun inainte sa trec pe la mag sa vorbim mai pe indelete aceste aspecte .
Respect !