Ca sa nu mai consum timpul cititorilor, am comprimat doua anunturi intr-unul singur si am scazut si preturile:
Se vinde o pereche de ochelari Wiley X, model SLAY Polarized Smoke Lens (cod ACSLA4) - pret normal de magazin 615 RON
Pretul meu - 400 lei
Descriere: "Lentilele ochelarilor Wiley X sunt fabricate dintr-unul din cele mai rezistente la impact materiale, si anume policarbonat SELENITE ™. Lentilele albastre cu invelis oglinda, asigura un grad maxim de reducere a stralucirii, nu distorsionează culorile si sunt excelente în condiţii de lumină puternică / strălucitoare (grad de transmitere a luminii: 10% polarizat). Tehnologia proprie de polarizare a lentilelor adaugă un grad de polarizare de 100% la gradul de protecţie UV de 100%, pentru o claritate şi un contrast inegalabile.Tehnologia lentilelor Wiley X include deasemenea o combinatie de 8 straturi care le asigură caracteristici precum : rezistentă si duritate, claritate si contrast unice, protectie anti-UV, antireflexivitate, rezistență la zgârieturi, antiaderenta apei, sãrii si a gheţei. Ofera protectie 100% impotriva razelor UV-A, UV-B si UV-C (până la 400 de nanometri)."
Cantar Reuben Heaton editie limitata World Carp Classic 2013 - doua bucati, unul cu scala de 54 kg, iar celalalt cu scala de 27 kg. Ambele au scala dubla (kg si livre). Pret: 400 lei cel de 54 kg si 350 lei cel de 27 kg
Au fost fabricate doar 350 de bucati, aveti sansa sa cumparati o bucatica de istorie. Reuben Heaton este cel mai important producator mondial de cantare dedicate pescuitului, care utilizeaza cele mai performante mecanisme. Au urmatoarele caracteristici:
- protectie la suprasarcina
- carcasa si geam din policarbonat foarte rezistent la socuri
- carlig si inel de prindere din inox
- mecanism tratat impotriva coroziunii
Toate produsele sunt noi-noute, in tipla, si afla in Bucuresti, unde se pot preda personal. Se pot trimite oriunde in tara sau strainatate, dar doar prin curier rapid, iar cumparatorul plateste transportul marfii si rambursul banilor.
Fişiere ataşate
Slay.jpg (66.61 KiB) Vizualizat de 638 ori
_DSC0664-re.JPG (169.73 KiB) Vizualizat de 638 ori