Vand navomodel NOU nefolosit , profesional

Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, Cristi Matei

Încuiat
Mihai_Lavazza
Puncte: 0

Vand navomodel NOU nefolosit , profesional

Mesaj de Mihai_Lavazza »

Vand navomodel tip catamaran(THOR 2 - 2008), 2 motoare, 2 acumulatori, telecomanda ..... 2,4GHZ. Transporta 2,5 kg nada in 2 compartimente si o elibereaza progresiv(nu cuve) , transporta 2 monturi in laterale. Raza 1600 m (stiu...e mai mult decat are oricine nevoie), autonomie min 30 drumuri la 300 m dus/intors, incarcator auto.
Navomodelul a fost comandat on-line la o firma, platit integral, si trebuie sa imi soseasca la Pitesti saptamana viitoare. Pretul lui de lista este 700 Euro (a se vedea pe site si a nu se confunda cu cel de 599 la navomodelul de 1,5 kg nada).
AVANTAJ client ( scuteste 2-3 luni de asteptare, il vede live inainte de a-l plati, si il livrez personal si gratuit pe raza jud ARGES sau cu cost 30 ron VALCEA, 100 ron BUCURESTI)
Factura este pe numele meu, garantia e de 3 ani, insa daca se doreste factura proprie...vorbesc cu cei de la firma producatoare s-o anuleze pe a mea. (2590 ron este valoarea facturii)
Nu negociez absolut nimic. Il vand nou, nefolosit doar pt o urgenta financiara. TEL 0720.720.785

Aici este site-ul producatorului. Pozele sunt pe prima pagina...jos:

http://www.navomodele.cyber-ro.ro/index.php

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “ARHIVA BAZAR”