-o cabana(vila) cu 10-20 de locuri
-zona cu partie schi
-cat mai izolata si linistita ca zona
-eventual piscina(dar nu obligatoriu)
-tarif pana intr-o 1000 lei/persoana sejur
Stie cineva ceva asemanator ?

Moderatori: gor965, Adi Forest
Sunt interesat !Sebastian_Bazuk scrie:Pensiune 4* cu circuit inchis, zona cota 1000, chiar langa hotelul cota 1000 - 15 min. de la Sinaia pe drumul spre Targoviste.
Sa-mi zici daca esti interesat. Nu stiu daca au facut pachetul de Rev. de anul asta dar anul trecut era 1600 lei/ fam.
Are 8 camere
Vladut daca la tine nu s-a materializat, as fi interesat de mai multe detalii...Sebastian_Bazuk scrie:Pensiune 4* cu circuit inchis, zona cota 1000, chiar langa hotelul cota 1000 - 15 min. de la Sinaia pe drumul spre Targoviste.
Sa-mi zici daca esti interesat. Nu stiu daca au facut pachetul de Rev. de anul asta dar anul trecut era 1600 lei/ fam.
Are 8 camere
S-a materializat....jdmishere scrie:Vladut daca la tine nu s-a materializat, as fi interesat de mai multe detalii...Sebastian_Bazuk scrie:Pensiune 4* cu circuit inchis, zona cota 1000, chiar langa hotelul cota 1000 - 15 min. de la Sinaia pe drumul spre Targoviste.
Are 8 camere