Moderator: danr
un raspuns se poate si pt mine? multumescosc1or scrie:as avea si eu nevoie de o husa individuala shimano padded sleeve pt lansete de 3,90m (de 2,10m lungime parca)
cand mai primiti asa ceva pe stoc?
Am primit mail-ul dumneavoastra . Produsele solicitate vor fi comandate si veti fi contactat cind vor sosi .edibss scrie:am dat mail cu role si doua buc piese spate atts silent ....nu ma contactan nimeni pt nimic???
Bagajeria de la Shimano este comandata insa nu va putem spune cu exactitate cind va sosi . Pentru a fi informat in timp util accesati pe site optiunea - Doresc sa primesc e-mail cand acest produs intra in stoc.osc1or scrie:as avea si eu nevoie de o husa individuala shimano padded sleeve pt lansete de 3,90m (de 2,10m lungime parca)
cand mai primiti asa ceva pe stoc?
Putem aduce produsul la comanda . Va rugam sa trimiteti comanda pe magazin@totalfishing.ro si un numar de telefon la care puteti fi contactat .mitudaniel scrie:asa ceva aduceti?danr scrie:Putem aduce lunar, la comanda si in limita stocului la furnizor, echipament care nu face parte din stocul obisnuit TotalFishing, de la producatorii de mai jos.
Va rugam contactati pe mail sau telefonic magazinul pentru a plasa comanda dvs.
magazin @ totalfishing.ro sau 0214101160
Ace, ATT, Avid Carp, Chub, Delkim, Drennan, Enterprise Tackle, ESP, Gardner, Greys, JRC,
Korda, Korum, Mainline, Nash, Preston
Nash Jigsaw sweat shorts - Medium Code: C2411