Romanu-i priceput la toate ...

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
raulnego
Puncte: 0

Mesaj de raulnego »

Conform zicalei , poate cineva sa-mi spuna cum pot face o statie FOX sa accepte 6 senzori ?
Multumesc !

mircea62

Re: Romanu-i priceput la toate ...

Mesaj de mircea62 »

Eu am avut un set de 3 rx blue si am luat un al patrulea si mergeau 2 pe acelasi canal fara probleme.
trebuie doar sa programezi la fel switch-urile din interior
Mircea B.

Iacob Cristian

Mesaj de Iacob Cristian »

Depinde de ce senzori sau de statie.Eu folosesc fox eos r ,am 6 bucati si am bagat cate 2 pe un canal ,merge fara probleme.

raulnego

Mesaj de raulnego »

cristi 1978 scrie:Depinde de ce senzori sau de statie.Eu folosesc fox eos r ,am 6 bucati si am bagat cate 2 pe un canal ,merge fara probleme.
Eu m-am orientat catre NX-R si incerc sa aflu daca pot baga cate doi senzori pe un singur canal al statiei .

raulnego

Mesaj de raulnego »

Multumesc celor care mi-au trimis raspunsuri , am clarificat problema si vad ca se poate ca o statie Fox sa accepte mai mult de patru senzori , chiar daca cei de la Fox mi-au raspuns ca acest lucru este din pacate imposibil .......deci romanu-i priceput la toate !
Propun ca acest topic sa ramana deschis pentru oricine vrea o idee , un sfat , sau sa faca o modificare prin care sa-si imbunatateasca echipamentul sau sa rectifice o greseala de proiectare.

faurmircea

Mesaj de faurmircea »

Ai reusit la nx-r sa pui mai mult de 4 senzori?? Cum ? Pune si tu un filmulet sa vedem si noi ...

Ms

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”