Da' de ce ?? !!!

Cum prindem crapi? Prin ce metode, ce tactici, ce tehnici de pescuit folosim?

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

gor965
Moderator
Puncte: 0

Mesaj de gor965 »

Eu nu pricep...de esti vinovat ,ai facut altceva decat faci de obicei ? Ai reglat frana mai tare ,ai tras mai tare de el ,ai pus alt fir de linie ...
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

Andrei I
pescar de competitie

Mesaj de Andrei I »

gor965 scrie:Eu nu pricep...de esti vinovat ,ai facut altceva decat faci de obicei ? Ai reglat frana mai tare ,ai tras mai tare de el ,ai pus alt fir de linie ...
Nu ...dar asa cum spunea Vladut...poate nu eram inca pregatit pentru asa ceva.

Am facut ce fac de obicei..dar de obicei nu mi s-a aratat inca nimic mai mare de 15kg :)
Am gresit pentru ca am considerat ca e ciortan (dupa modul cum a tras si avand in vedere ca pana la el cel mai mare avusese 5 kg in ziua respectiva)...si am intepat nepermis de tare..cred ca i-am cam rupt buza si asta m-a costat.

Gata ...am depasit momentul :) ...ca devin plictisitor..deja m-am plictisit pe mine si sunt un tip rabdator :lol:

Andrei I.
Milionar excentric

Daniel D

Re: Da, de ce?

Mesaj de Daniel D »

Poza cu montura o pun..dar dupa OVER 10 :wink:
De ce ?

Daniel D

Mesaj de Daniel D »

......
Ultima oară modificat Mie Aug 20, 2008 16:43 de către Daniel D, modificat 1 dată în total.

Daniel D

Mesaj de Daniel D »

scuze.....de la net....postarea dubla

Marinarul

Peris , Sinel "Die Hard 5"

Mesaj de Marinarul »

Este clar ca l-ai intalnit pe Sinel intr-o zi mai proasta . Nu putea fi decat el si chiar putin nervos dupa ce l-ai subestimat . E sarit de 22 de kg (unii spun ca ar avea 26 pe cantar) , asa zice lumea . A mai fost prins anul asta o data si poate cineva ii va veni de hac si la Over 10 . Si eu i-am luat urma insa e batran siretul mustacios , a vazut multe la viata lui si nu se lasa asa usor , de la prima intalnire . Trebuie insistat mai ales acum ca s-a mai racit putin si trebuie sa puna pe el o haina mai groasa ca bate iarna la usa si il prinde in tricou. :wink:
Fir intins si numai bine !

PS: luni si marti 99% vin si eu la Peris cu ceva bomboane d-alea cubaneze cat solzu' lui Sinel , stropite bine si poate cine stie ...

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Tehnici si Tactici de Pescuit la Crap”