Moderator: gor965
Vladut Mateianu scrie:mi-am spus punctul de vedere.
tu imediat treci la atac la persoana, contrar regulamentului impus de tine la acest topic.....
daca esti corect, ar trebui sa-ti stergi mesajul, cum ai sters si alte mesaje care incalcau regula topicului !
apoi revenim la subiect.
dani hentiu,Dani Hentiu scrie:90% dintre participantii la fenomen sunt pescari, nu-i intereseaza, nu-si bat capul, sau nu se pricep la lege, restul de 10% sunt presedinti de cluburi care se pricep mai mult sau mai putin la partea legala, dar cert este ca pana acum, cu totii ( sau aproape cu totii), voiau sa iasa cumva de sub egida AGVPS. in acelasi timp s-a nascut si Federatia, insfarsit a aparut forma legala ( daca este si asta 100% legala), dar nu a fost fondata de pescari ci de alti birocrati, asa ca a aparut un nou dictator, reactia pescarilor?, ar participa si sub egida cs Avantul Prabusirea, numai sa nu se asocieze cu noua Federatie, asa ca astazi AGVPS-ul e un fel de Mesia.
Oricat s-ar dori sa nu se mai asocieze subiectul cu Federatia sau cu AGVPS-ul si s-ar dorii sa se discute doar in termeni legali, nu se poate, pescarii nu vor stampile si semnaturi si alte bullshit-uri, vor doar sa pescuiasca fara sa le bage nimeni pumul in gura.
Pacat ca cei care stau la masa si impart puterea uita tocmai obiectul muncii, ''pescarii'', daca pe ei ii pierzi ai castigat nimic
tataie,Cristi Y scrie:@ Andrei Vladeanu
nu inteleg pana la urma de ce va tot canoniti voi de agvp ??? aveti o federatie care spuneti ca este functionala , sustineti sus si tare ca in aprilie va fi afiliata la cips , functioneaza in cadrul legal
pai mergeti mai fratilor la campionatul national organizat de aceasta federatie unde aveti garantia recunosterii meritelor sportive , unde aveti garantia deplasarii la CM si nu va mai canoniti de un amarat de agvps care sustineti pe unde puteti ca este mort , ilegal si neputiincios
nu ar fi mai constructiv sa va ocupati de structurarea campionatului national 2014 ????
de 3 ani se repeta aceeasi istorie , federatia si acolitii nu vin cu nici un program concret ci doar cu carcote , intrigi si amenintari
LASATI VAICAREALA SI FACETI CEVA CONCRET !!!!!!!!!!!!
corect ... vorbim discutii si ardem gazul de pomana ...Cristi Y scrie:@ Andrei Vladeanu
nu inteleg pana la urma de ce va tot canoniti voi de agvp ??? aveti o federatie care spuneti ca este functionala , sustineti sus si tare ca in aprilie va fi afiliata la cips , functioneaza in cadrul legal
pai mergeti mai fratilor la campionatul national organizat de aceasta federatie unde aveti garantia recunosterii meritelor sportive , unde aveti garantia deplasarii la CM si nu va mai canoniti de un amarat de agvps care sustineti pe unde puteti ca este mort , ilegal si neputiincios
nu ar fi mai constructiv sa va ocupati de structurarea campionatului national 2014 ????
de 3 ani se repeta aceeasi istorie , federatia si acolitii nu vin cu nici un program concret ci doar cu carcote , intrigi si amenintari
LASATI VAICAREALA SI FACETI CEVA CONCRET !!!!!!!!!!!!
nu este a ta dar o sustii ( nu mai dau copy-paste cu postarea ta dupa CN 2013 ca ocupa spatiu mult si o cunoaste toata lumea )andrei vladeanu scrie:1. eu nu am nicio federatie, pentru ca nu e mea.
deci esti de acord ca toata fanfaronada de anul asta a federatiei cu CN Doripesco , amenintarea cu procese si promisiunile referitor la deplasarea la cm nu au fosr decat o minciuna si o bataie de joc la adresa acestui fenomen ?andrei vladeanu scrie:3. eu cred ca va exista un program concret (si mai ales aplicabil) al federatiei in momentul in care se va pronunta cipsul in favoarea acesteia.
nu este a ta dar o sustii ( nu mai dau copy-paste cu postarea ta dupa CN 2013 ca ocupa spatiu mult si o cunoaste toata lumea )andrei vladeanu scrie:1. eu nu am nicio federatie, pentru ca nu e mea.
deci esti de acord ca toata fanfaronada de anul asta a federatiei cu CN Doripesco , amenintarea cu procese si promisiunile referitor la deplasarea la cm nu au fost decat o minciuna si o bataie de joc la adresa acestui fenomen ?andrei vladeanu scrie:3. eu cred ca va exista un program concret (si mai ales aplicabil) al federatiei in momentul in care se va pronunta cipsul in favoarea acesteia.