Despre CN si CM, by AV

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Încuiat
andrei vladeanu
Veteran
Puncte: 0

Re: Despre CN si CM, by AV

Mesaj de andrei vladeanu »

Cristi Y scrie:] deci esti de acord ca toata fanfaronada de anul asta a federatiei cu CN Doripesco , amenintarea cu procese si promisiunile referitor la deplasarea la cm nu au fosr decat o minciuna si o bataie de joc la adresa acestui fenomen ?

au avut toate aceste cacaturi facute de popescu baza legala ???
nu sunt de acord, dar nici nu pot fi responsabil de actiunile lui popescu. ci numai de ale mele.

daca au avut baza legala nu pot sa spun eu, nu sunt judecator. daca a facut lucruri ilegale, sa raspunda!
The One Team

andrei vladeanu
Veteran

Vladut Mateianu scrie:andrei, timpul le va rezolva pe toate. vom vedea cine va organiza cn 2014 , precum si cine va inscrie echipa la CM 2014.
de acord. in sfarsit, o pozitie inteleapta din partea ta.
Vladut Mateianu scrie: de asemenea, vom vedea si daca CM va fi la Corbu.:
la Corbu va fi sigur. sa vedem sub egida cui. agvps sau federatie?
Vladut Mateianu scrie:se va "lucra" mult la aceste capitole in iarna asta, chiar daca nu vor fi prezentate pe site... :wink:
abia astept sa inceapa lucrul pe capitole. in cazul in care nu exista transparenta, voi fi si eu prezent acolo. personal si asistat.
The One Team

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

Vladut Mateianu scrie:se va "lucra" mult la aceste capitole in iarna asta, chiar daca nu vor fi prezentate pe site...
agreed :wink: :wink:
andrei vladeanu scrie: nu sunt de acord, dar nici nu pot fi responsabil de actiunile lui popescu. ci numai de ale mele.
dar in continuare sustii asocierea cu federatia condusa de un imbecil caruia nu i-i agreezi actiunile din ultima perioada

Selaru & Co - indiferenta si neimplicare , dar , in acelasi sistem , condus de acelasi Selaru , apcr a functionat fara probleme organizand CN la care daca bine imi aduc aminte tot prin taxe platite de fiecare echipa se desfasura CN

versus

popescu & federatia - minciuna , rautate si nesimtire
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

andrei, poate ca topicul trebuia inceput cu pasii prin care poate fi indepartat acest "om" din fruntea federatiei. apropo, tu sti cum ? :roll: :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Stefan Popescu
pescar de competitie

Mesaj de Stefan Popescu »

...

Stefan Popescu
pescar de competitie

Mesaj de Stefan Popescu »

...

andrei vladeanu
Veteran

Cristi Y scrie: dar in continuare sustii asocierea cu federatia condusa de un imbecil caruia nu i-i agreezi actiunile din ultima perioada
iau serios in calcul varianta cu federatia ca for diriguitor al pescuitului din tara asta. e o diferenta.

Cristi Y scrie: Selaru & Co - indiferenta si neimplicare , dar , in acelasi sistem , condus de acelasi Selaru , apcr a functionat fara probleme organizand CN la care daca bine imi aduc aminte tot prin taxe platite de fiecare echipa se desfasura CN

versus

popescu & federatia - minciuna , rautate si nesimtire
raspunsul si aici este legat de prima problema. personal ma pregatesc si pentru momentul in care legea romana si CIPS-ul vor spune - federatia. la fel cum sunt pregatit ca raspunsul sa fie - agvps.

ca o persoana implicata in fenomen nu pot fi radical in aceasta ecuatie. pentru ca, sub orice forma, am sa continui.

asadar, inca o data, chiar daca pentru tine si altii "popescu & federatia - minciuna , rautate si nesimtire", nu putem nesocoti cazul in care va avea castig de cauza. mi se pare o inconstienta.

in acel moment, tu vei continua sa injuri. dar eu? dar noi?
The One Team

andrei vladeanu
Veteran

Vladut Mateianu scrie:andrei, poate ca topicul trebuia inceput cu pasii prin care poate fi indepartat acest "om" din fruntea federatiei. apropo, tu sti cum ? :roll: :wink:
hai mai vladut, te meditez eu la capitolul asta? cum ne-ai curatat pe mine si pe stanila... :D :D :D

lasand gluma la o parte, am sa postez dupa amiaza un plan la care m-am gandit.
este vorba de ce ar presupune cn-ul si cm-ul la crap, sub egida federatiei.

ai sa vezi si o sa vedeti, ca nu este un plan prin care intentionez sa-l curat pe popescu, dar in urma caruia se va curata (legal) singur daca nu-si respecta obligatiile. e foarte simplu.
The One Team

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

ma bucur ca ai inteles ca problema nu este notiunea de federatie, ci notiunea de "popescutz"... :D

asteptam planul. :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

andrei vladeanu scrie:iau serios in calcul varianta cu federatia ca for diriguitor al pescuitului din tara asta. e o diferenta.
si pcr-ul a ajuns for dirigiuitor in Romania si la momentul respectiv multi l-au luat in calcul ca varianta

comunismul a ajuns la conducere cu japca , aruncand in puscarii pe toti cel care nu-i impartaseau ideologia ... ce asemanare :roll: :roll:

andrei vladeanu scrie:asadar, inca o data, chiar daca pentru tine si altii "popescu & federatia - minciuna , rautate si nesimtire", nu putem nesocoti cazul in care va avea castig de cauza. mi se pare o inconstienta.

deci jocul dublu devine justificat !!!! :D :D :D :D joc dublu pentru altii , tu care nu mai ai decat optiunea frps faci jocul direct

andrei vladeanu scrie:am sa postez dupa amiaza un plan la care m-am gandit.
este vorba de ce ar presupune cn-ul si cm-ul la crap, sub egida federatiei.
in calitate de reprezentant al federatiei sau doar ipotetic ?
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”