Topicul lui Popes CUTZU - DAT MOKA

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Încuiat
Stefan Popescu
pescar de competitie

Re: Topicul lui Popes CUTZU - DAT MOKA

Mesaj de Stefan Popescu »

gabi1 scrie:
PS Plătesc orice arbitru care face dovada că are această calitate și dă factură pentru prestație.
La CN de la Tg. Jiu ce mapa profesionala aveau arbitrii agreati de tine?....vezi, sunt baiat subtire si nu l-am denumit sotron... :wink:
Nici o problemă. Toți au certificate de atestare a calității de arbitru și au fost plătiți pe STAT de plată de către federație. Poți să consulți lista lor pe web site-ul federației - Corpul federal de arbitrii. Azi le-am plătit și obligațiile la bugetul de stat!

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

Stefan Popescu scrie:Ce zice legea:

http://www.youtube.com/watch?v=tPTZ7d9PsCI
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

gabi1
Veteran
Puncte: 0

Mesaj de gabi1 »

Stiai ca nu sunt atestati "oficial" de ce ai apelat la ei?
Si eu cunosc niste faiantari care lucreaza foarte bine, cum ar fi sa-i chem sa-mi puna gresie si faianta in toata casa iar la sfarsit sa nu le platesc sub pretextul ca nu au diplome si nu-mi elibereaza factura in conditiile in care nu le-am pretins initial acest lucru, nu miroase urat, ce zici ??!
Daca ar fi prima data cand procedezi asa parca te-as crede, insa exisista destule antecedente similare. :oops:
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Stefan Popescu scrie: Restul sunt povești și o să dai socoteală în fața celor pe care îi tot aburești pe acest forum. Odată va trebui să-ți asumi ceea ce faci acum!
.
Acum fac kk pe tine. :wink: Si-mi asum riscul de a ramane putin murdar la kur.

PS Termina cu amenintarile in casa mea ca ne certam definitiv si o sa ramai doar cu scrisul pe pereti... :twisted:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Stefan Popescu
pescar de competitie

Mârlănia nu rezolvă problemele și este o cale facilă de a abate atenția de la lucrurile importante. Întreb și eu, dacă AGVPSR va fi dizolvată, ce le vei spune cluburilor? Că nu ai știut?
    PS Cu ce te-am amenințat? Ți-am atras atenția că te bagi într-o chestiune pentru care nu ești abilitat. Și AGVPSR este suficient de șireată că să arunce pe alții în față. Dacă nu ai priceput asta până acum, este grav!

Vladut Mateianu
    CS SENZOR

Vad ca incepi sa-ti revi. Cu vorba buna si diplomatie poti rezzolva majoritatea problemelor, sa nu uiti asta...
    Si cand o sa intelegi ca doar avand pescarii(cluburile) de partea ta poti castiga razboiul, atunci multe subiecte de pe acest forum se vor inchide..... :wink:
    CS SENZOR

Stefan Popescu
    pescar de competitie

Vladut Mateianu scrie:Vad ca incepi sa-ti revi. Cu vorba buna si diplomatie poti rezzolva majoritatea problemelor, sa nu uiti asta...
    Si cand o sa intelegi ca doar avand pescarii(cluburile) de partea ta poti castiga razboiul, atunci multe subiecte de pe acest forum se vor inchide..... :wink:
    Ha, ai descoperit America. De când îmi bat eu gura pe aici să respectați legea? Și de când am chemat eu cluburile la discuții? Acum este un pic mai complicat. Cluburile sunt cele care sunt la mutare. Și mutarea este una singură; să solicite aderarea la federație. Dacă vor fi afiliate sau nu, nu este treaba mea, ci a celor care m-au ales pe mine. Ai înțeles?
    PS Sper că nu îți închipui că federația nu va merge mai departe, indiferent ce decid cluburile voastre. O să ai o mare dezamăgire!

Vladut Mateianu
    CS SENZOR

Nu esti tu in masura sa ne atragi atentia sa respectam legea.... vezi ca iar o iei pe aratura... :oops:

Cat o sa fi tu la federatie nu o sa vina nimeni la tine.

Ai curajul sa publici AICI extras din statutul tau prin care sa reiasa clar modalitatile de schimbare a presedintelui federatiei ?
    CS SENZOR

Stefan Popescu
    pescar de competitie

Vladut Mateianu scrie:Cat o sa fi tu la federatie nu o sa vina nimeni la tine.

Ai curajul sa publici AICI extras din statutul tau prin care sa reiasa clar modalitatile de schimbare a presedintelui federatiei ?
    Înseamnă că nu avem cum să ne călcăm pe bătături! Dar, am o nelămurire! Te-a mandatat cineva să vorbești în numele cluburilor?
    PS Citește statutul federației și o să găsești și ce te interesează. Văd că ai început să conspectezi regulamentele federației! Te-ai oprit la capitolul taxe. Citește și statutul. Îl găsești tot pe acolo! Și găsești modalitatea de alegere și revocare a membrilor Biroului Federal. :lol: :lol: :lol: :lol:
    E timpul să faci și tu trafic pe web site-ul federației pentru a compensa traficul pe care ți l-am făcut eu aici! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

miyagi
    Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Ia Fane. Sa nu se uite

--------------------

Sus

Mesaj necititde zavera » Lun Noi 18, 2013 5:45 pm

apsalba scrie:zavera, unde scrie în statutul federației aberația pe care ai spus-o? Aia cu cluburile fondatoare!

Iata, domnule presedinte. Voi maximiza cateva pasaje.

Art. 9. Sunt membri ai F.R.P.S. Asociaţiile Judeţene de pescuit sportiv şi cea a Municipiului Bucureşti, Cluburile Sportive cu secţii de pescuit sportiv, precum şi alte structuri sportive cu secţii de pescuit sportiv, care consimt să adere la Federaţie.

Ce naiba cauta sa voteze structurile administrative?

Sunt 42 toate! Cluburile sunt, din start, minoritare. Deci, cuvantul lor nu conteaza la alegeri. Se va alege...cine vrea ala care trebuie sa vrea.
    9.1. F. R. P.S. poate avea şi membri de onoare, desemnaţi din rândul foştilor sportivi, tehnicieni, manageri sportivi, etc. care au avut o contribuţie importantă la susţinerea activităţii Federaţiei. Membri de onoare nu au drept de vot.

9.2. Pot fi membri de onoare şi persoane fizice sau juridice care contribuie sau atrag surse de venituri pentru F.R.P.S. precum şi cei care şi-au adus o contribuţie proprie deosebită la dezvoltarea pescuitului sportiv.

Art .10. Calitatea de membru al F.R.P.S. se dobândeşte, prin afiliere, ca urmare a Hotărârii Adunării Generale, la propunerea biroului.

Adica odata la 4 ani ! Paste murgule iarba verde! Plus ca veti avea grija ca pe ordinea de zi validarea cluburilor nou-inscrise sa se faca dupa alegerea conducerii federatiei, ca doar dvs. faceti ordinea de zi. Deci, voteaza la urmatoarea Adunare Generala, peste alti 4 ani.

Biroul poate hotărî afilierea cu titlu provizoriu, a unui nou membru, în termen de 30 zile de la data înregistrării cererii. Această hotărâre urmeaza a fi supusă aprobării primei Adunări Generale a F.R.P.S, care va decide afilierea definitivă. Membrul afiliat cu titlu provizoriu beneficiază de toate drepturile prevăzute în statutul F.R.P.S., cu excepţia dreptului la vot.

Quod erat demonstrandum!

Multumit, domnule presedinte?

zavera
    senior member

Urban culture.

senzor planet
    Încuiat

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”