Nu serios, dar ai sters majoritatea postarilor , multe la subiect, fara sa ti cont de nimic....

PS Ce avea postarea mea pe care ai sters-o ?
Moderator: gor965
Cristi Y scrie:@ andrei vladeanu
Andrei , dupa 14 pagini de pareri si opinii , poti sa tragi o concluzie preliminara ? sau mai asteptam pareri ?
nu era important, te balacareai cu popescu.Vladut Mateianu scrie:Andrei, tu vrei dialog sau vrei sa ne ti un monolog din care sa reiasa ce trebuie sa facem ?
Nu serios, dar ai sters majoritatea postarilor , multe la subiect, fara sa ti cont de nimic....![]()
PS Ce avea postarea mea pe care ai sters-o ?
am inteles ce vrei sa spui. esti foarte subtil, de altfel...oanavictor scrie:obiective alrc ,atributii federatie
oana in alarma si la puscarie ca nu incaseaza taxe de afiliere si nici cotizatii
liga la puscarie ca lasa pescarii sa faca ce-si doresc cel mai mult si anume sa pescuiasca
gabi sandu si a lui planet desfiintat pentru ca nu doreste schimbarea
mateianu la puscarie pe motiv de delegare senzor
agvps ,selaru ,bentu ,ionescu la puscarie ........pentru comunism
carstocea e bun numai daca marca banu'.......daca nu facem pe lacul morii sau cimitirul renasterea ,reinvierea ,parastasul ,pomana etc ......
mesaj sters in urmatoarele 3 minute de catre stapanul adevarului absolut pe mai multe motive
domnule gabi1 (am inteles ca sunteti mai in varsta),gabi1 scrie:Cand vorbim in "nas" e bine sa avem in vedere ca poate sa apara cate un Moromete care sa ne intrebe pe ce ne bazam....nasol daca nu avem argumente..