Moderator: gor965
vreau dialog. vreau sa reiasa din postari ce-si doreste lumea implicata in fenomen.Vladut Mateianu scrie:Andrei, tu vrei dialog sau vrei sa ne ti un monolog din care sa reiasa ce trebuie sa facem ?
si nici un delete cat de mic !!!!!!!!.............of .......sa traiesti maria ta .........pentru ca ai acceptat acest autodenunt ........andrei vladeanu scrie:am inteles ce vrei sa spui. esti foarte subtil, de altfel...oanavictor scrie:obiective alrc ,atributii federatie
oana in alarma si la puscarie ca nu incaseaza taxe de afiliere si nici cotizatii
liga la puscarie ca lasa pescarii sa faca ce-si doresc cel mai mult si anume sa pescuiasca
gabi sandu si a lui planet desfiintat pentru ca nu doreste schimbarea
mateianu la puscarie pe motiv de delegare senzor
agvps ,selaru ,bentu ,ionescu la puscarie ........pentru comunism
carstocea e bun numai daca marca banu'.......daca nu facem pe lacul morii sau cimitirul renasterea ,reinvierea ,parastasul ,pomana etc ......
mesaj sters in urmatoarele 3 minute de catre stapanul adevarului absolut pe mai multe motive
vad ca eviti intrebarile la subiect si continui cu raspunsuri off topiccornelserbu scrie:andrei, as mai avea o intrebare care cred ca e putin legata de subiect...anul 2012 a adus romaniei cele mai mari victorii pe plan mondial in carpfishing, casigarea cm si wcc...nu crezi ca e anul dupa care ar trebui sa ne luam in organizarile viitoare si sa facem abstractie de cele doua entitati care vor sa-si impuna influenta indiferent cat ar fi de legale una sau alta, fiindca pana la urma amandoua sunt mai mult sau mai putin legale
nu evit.cornelserbu scrie:vad ca eviti intrebarile la subiect si continui cu raspunsuri off topiccornelserbu scrie:andrei, as mai avea o intrebare care cred ca e putin legata de subiect...anul 2012 a adus romaniei cele mai mari victorii pe plan mondial in carpfishing, casigarea cm si wcc...nu crezi ca e anul dupa care ar trebui sa ne luam in organizarile viitoare si sa facem abstractie de cele doua entitati care vor sa-si impuna influenta indiferent cat ar fi de legale una sau alta, fiindca pana la urma amandoua sunt mai mult sau mai putin legale
fii totusi dragut si spune-mi pentru ce trebuie schimbare cand lucrurile merg astfel![]()
![]()