E la f0nd..Stefan Popescu scrie:Sau scoaterea definitivă a AGVPSR din pescuitul sportiv!

Astia e perversi, te ataca cu cartusul de piele pe la spate.

Moderator: gor965
E la f0nd..Stefan Popescu scrie:Sau scoaterea definitivă a AGVPSR din pescuitul sportiv!
Pai nu, pe forumul rapitoristilor scria ca a cerut chiar EL redeschiderea dosarului si rejudecarea cauzei.WBF scrie:In loc sa faci multitasking intre forumuri nu mai bine mergi tu pana la tribunal sa vezi ce vor astia de la tine?
Ca pe forumul alora de plimba table si gume prin apa ziceai ca nu ai fost citat.
Chestie putin probabila la fix 15 zile dupa publicarea pe just.ro
PS: si dai si lupta, nenica
S-a schimbat codul de procedură civilă. Instanța trebuie să comunice cererea de chemare în judecată, se depune întâmpinarea, se comunică petentului și apoi se dă termen. Nu am primit citația!WBF scrie:In loc sa faci multitasking intre forumuri nu mai bine mergi tu pana la tribunal sa vezi ce vor astia de la tine?
Ca pe forumul alora de plimba table si gume prin apa ziceai ca nu ai fost citat.
Cred ca motivele le cunoaste foarte bine.Nu am fost citat.
O sa vedem motivele!
Puneti cutie de scrisori acasa daca vrei sa primesti ceva.Stefan Popescu scrie:S-a schimbat codul de procedură civilă. Instanța trebuie să comunice cererea de chemare în judecată, se depune întâmpinarea, se comunică petentului și apoi se dă termen. Nu am primit citația!WBF scrie:In loc sa faci multitasking intre forumuri nu mai bine mergi tu pana la tribunal sa vezi ce vor astia de la tine?
Nu s-a dus nimic. Am sunat la Arhiva Tribunalul si a confimat ce am spus eu! La CIPS trebuie să depui un document, nu o speranță.WBF scrie:Cred ca motivele le cunoaste foarte bine.Nu am fost citat.
O sa vedem motivele!
Nu de alta dar citarea nu dureaza 15 zile.Mai ales intr-o metropola ca Alba.
S-au cam dus naibii sperantele pentru aprilie la CIPS, nu?
Stefan Popescu scrie:Nu s-a dus nimic. Am sunat la Arhiva Tribunalul si a confimat ce am spus eu! La CIPS trebuie să depui un document, nu o speranță.WBF scrie:Cred ca motivele le cunoaste foarte bine.Nu am fost citat.
O sa vedem motivele!
Nu de alta dar citarea nu dureaza 15 zile.Mai ales intr-o metropola ca Alba.
S-au cam dus naibii sperantele pentru aprilie la CIPS, nu?![]()
![]()
![]()
Și nu există niciun motiv de dizolvare a federației.