Salut.
Eu îți recomand Super Ultegra XSA. Este cea mai solida dintre toate Ultegrele, are 1rulment in plus fata de xsb/xsc, frâna mult mai rapida (1,5 ture). Am folosit toate modelele de Ultegra care exista, aceasta mi se pare mult mai bine făcută.
Ai precizat ca nu te interesează greutatea mulinetei, oricum eu nu-i înțeleg pe cei care se plâng de greutatea BBLC-ului (790g ) cand orice Ultegra de 14000 are aproape la fel -> 740g. Pe cei cu ultegra nu i-am auzit vreodată sa se plângă. Ba chiar am auzit oameni care au renunțat la BBLC in favoarea Ultegrelor, din cauza greutatii ...

)
Privește partea buna a lucrurilor , o greutate mare reprezintă piese de calitate si fără plastic in interior. Oare de ce bblc a rezistat atât? Ca doar e model "99. Mai ales ca le-ai folosit deci știi despre ce vorbim.
In nici un caz nu îți recomand Ultegra XT-C. Si nici windcast.( windcast s mi se pare o gluma de mulineta, si are tupeul sa coste cât un Navi/Ultegra) - da, toți fanii daiwa sa-mi sara-n cap np
Daca într-adevăr vrei ceva ușor, Ultegra Ci4 XSA, mai ales că acum este la ofertă...
Dar daca vrei un tanc de mulineta, fără baitrunner, atunci Super Ultegra xsa este cea mai buna alegere!
Sent from my iPhone using
Tapatalk