Reparatie cort Nash

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
dnt
Puncte: 0

Reparatie cort Nash

Mesaj de dnt »

Din primavara cortul meu sta parcat! :) Este vorba de un Nash Globetrotter,care dupa o furtuna pe Sarulesti i s-au rupt doua seturi de bare montaj si o cusatura sfasiata.
Am vorbit cu reprezentantul Nash Romania(din acea perioada) Costi,user-Legio1083, caruia ii multumesc pentru amabilitate ,m-a rugat sa trimit un email,cu toata povestea + poze si un filmulet,avand facute imediat dupa furtuna.
intre timp el a renuntat la colaborarea cu Nash,iar la plecare primisese un raspuns neoficial ca problema mea a fost cauzata de ancorare defectuoasa....

Raspuns oficial la email-ul dat in luna mai n-am primit.Cort model 2012,varf de gama,livrat cu un singur set de cuie ancoraj!!! s-a dovedit ca nu stiu sa-l montez... nu a contat nici ca in filmare mai apar doua corturi intacte mk2 si un safari.

Nu am cerut nimic gratis sau am inceput antireclama,am vrut doar sa cumpar setul de bare.Bigfish(de unde a fost cumparat) nu mai aduce modelul si nici nu ma poate ajuta cu comanda bare.

Rugamintea este, cineva a facut sau are cunostinta unde se pot face barele de montaj?mai am doua seturi ca si model/matrita.Cred ca merg si niste mufari adaptate,ele de acolo au cedat.
cpk carp team

zemo

Re: Reparatie cort Nash

Mesaj de zemo »

Normal este ca de garantie sa se ocupe firma de unde l-ai cumparat, apoi ei sa discute cu producatorul sa-si recupereze marfa inlocuita. Mai ales cand dai o gramada de bani pe un cort de top !(sau cel putin asa este considerat)

zfcristian
Pescar de competitie

Mesaj de zfcristian »

Cand a fost scandalul cu treningurile si sepcile la fel ne punea si ne noi sa trimitem poze si explicatii.
Eu unul nu am trimis i-am bagat la origini dar a trimis Cornel parca , sunt curios daca a primit ceva raspuns .

Oricum reprezentantii erau indoctrinati cu texte d'alea ca nu stim sa spalam hainele , parca la noi nu ajunsese masina de spalat sau detergentul .
Normal ca in cazul tau nu ai stiut sa il ancorezi , ce ai fi vrut sa fie ei de vina ?!?!?

dnt

Mesaj de dnt »

Nu am pretentia sa se repare pe garantie de catre vanzator,o bara de cort se poate rupe in multe feluri.
intradevar,pentru un cort de top,(care prin foto-video a fost sub alte corturi in aceleasi conditii de montaj)m-a costat 2200, ma asteptam din partea celor de la Nash la un suport,o solutie ceva...
repet:contracost
cpk carp team

danutlupu

Mesaj de danutlupu »

Am patit si eu la un Comandor, la o furtuna s-au rupt mai multe corturi la un concurs printre care si al meu. Facut bete de inox, are cu 20 kg in plus dar acum e pe viata.
Lansez precis la buza stufului si deodata...........

dnt

Mesaj de dnt »

danutlupu scrie:Am patit si eu la un Comandor, la o furtuna s-au rupt mai multe corturi la un concurs printre care si al meu. Facut bete de inox, are cu 20 kg in plus dar acum e pe viata.
poti sa-mi dai un contact?,te rog

sau le-ai facut tu personal?
cpk carp team

danutlupu

Mesaj de danutlupu »

@dnt
Au fost facute la o firma din Iasi care se ocupa cu confectii din inox, cred ca s-a folosit teava de 15 mm groasa de 1,5 mm. A fost 500 RON dar nu am prea platit manopera.
Lansez precis la buza stufului si deodata...........

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”