Salut...am vazut un film pe net facut de voi...pe dunarea veche mai exact partea a 3...puteti sa imi dati link catre produsele din nada si reteta daca se poate.cu stima
Sent from my iPad Air using Tapatalk HD
Moderator: Calin Visoianu
Ce pacat ca astfel de discutii n-au loc aici pe forum, pe topicul dedicat. Sunt convins ca ar bate ca audienta orice alt topic.Calin Visoianu scrie:E mult de povestit si ne-ar lua timp ca sa vorbim despre asta pe forum. Amandoi iubim pescuitul in Delta , numai ca practicam stiluri diferite daca luam in considerare faptul ca eu pescuiesc exclusiv din barca, iar tu de cele mai multe ori de pe mal. ............... Promit sa ne intalnim curand sa mai vorbim despre toate astea.
Nu e vorba de sectiune, din punctul meu de vedere sa se discute si la Bazar dar sa se discute. Sunt convins ca multi ar fi interesati de strategii de nadire, cantitati si locuri alese in functie de sezon si cotele apelor. De ce monturi folosesti cand pescuiesti in agatatura sau pe intinsura, din barca sau de pe mal.Ce echipament..incepand de la lansete mulinete pana la fire plumbi, fire, carlige barci si corturi..ehee..ar fi multe de discutat. Poate iarna asta ne faceti o surpriza si discutati tehnic despre problema:)Calin Visoianu scrie:Este la fel de adevarat insa, ca eu cu Vladut am plasat aceasta discutie intr-o sectiune a forumului nepotrivita temei.