Asta nu face decit sa le dea apa la moara , celor de AGVPS , Federatie si de la Corbu sa ne impuna conditii si si taxe jignitoare fata de banii cer se fac in tara asta .... la modul cinstit .
Nu iti mai bate capul ...e moarta Mioritza !

Moderator: gor965
Bai frantule tu pricepi ce inseamna Tall ball ? ( e ala de duce pe teren motzotzoiul ala care ridica mingea de rugby de la pamint ca sa traga in ea ! ) . Era simplu , dar ce ma mira ! E o metafora ....adica ala de ti-o ridica ....sa tragi tu bine ....cornel.s scrie:Deci?!cornel.s scrie:Hai inapoi cu Tall ball team-ul din rugby (eu stiam ca-i din baseball, da` ma rog) in carpfishing ca sa aiba ce sa modereze Vladeanu. Te-am intrebat ca fost participant la 7-9 CN-uri, ca sa invatam si noi din traditii, cum vezi tu CN-urile viitoare? Concret, cel din 2014, 2015 si 2016. Poti sa faci orice melanj intre federatii, ligi agvps si alte idei.Val scrie:
Vladene ????????????????? se alege praful tata de 2 pagini ... sa fie sanatosi cu totii , dar nu asta e topicul .
Te rog!
Hai sa-ti spun pe sleau si tie cum i-am spus lui Andrei acum cateva zile, cu toate ca voi fi injurat de multa lume pentru sinceritatea de acum. Nu mai incercati sa scoateti ceva concret din gura cui trebuie pentru ca amandoi sunteti doi subiectii din ecuatia asta la urechile carora nu trebuie sa ajunga lucrurile decat cand sunt gata facute. Multumit?! Ia intreaba-l pe Andrei.Val scrie:Vladene , nu te mai zbuciuma ....fiecare isi merita soarta . Nu este momentul si nici asta nu e cel mai bun canal de comunicare in care cluburile sa isi afirme dorinta . Nu exista o emulatie de organizare a cluburilor chiar intr-o forma neoficiala , prin care sa isi afirme statutul si prestatia pe balta , fata de oricine ! furia oarba fata de Federatie acopera tot ...si lasa niste mici monstrii sa se nasca lejer ..... iar cind ei vor deveni maturi , ne lasam de meserie ...la ce conditii or sa aiba !!!
Asta nu face decit sa le dea apa la moara , celor de AGVPS , Federatie si de la Corbu sa ne impuna conditii si si taxe jignitoare fata de banii cer se fac in tara asta .... la modul cinstit .
Nu iti mai bate capul ...e moarta Mioritza !
Mai pune o data poza aia cu spentzerul ala care-i place lui Victor, sa-l vada evazionistii pe lt. Columbo.Asta nu face decit sa le dea apa la moara , celor de AGVPS , Federatie si de la Corbu sa ne impuna conditii si si taxe jignitoare fata de banii cer se fac in tara asta .... la modul cinstit .
Deci?![/quote]Val scrie:Hai inapoi cu Tall ball team-ul din rugby (eu stiam ca-i din baseball, da` ma rog) in carpfishing ca sa aiba ce sa modereze Vladeanu. Te-am intrebat ca fost participant la 7-9 CN-uri, ca sa invatam si noi din traditii, cum vezi tu CN-urile viitoare? Concret, cel din 2014, 2015 si 2016. Poti sa faci orice melanj intre federatii, ligi agvps si alte idei.cornel.s scrie:
Vladene ????????????????? se alege praful tata de 2 pagini ... sa fie sanatosi cu totii , dar nu asta e topicul .
Te rog!
Esti bou dar si manipularea iti este la indemina ... unde draci ai inteles tu ca Andrei tine Federatia in brate ? Si eu si el scriem ca prostii pentru cluburi si tzipam ca disperatii sa isi ceara drepturile fata de ORICINE ! fie el AGVPS , Federatie sau de recenta data , RIG service ! Degeaba ... rahatul pe care il imprastiati voi acopera orice tentativa serioasa .cornel.s scrie:Daca tu-i recomanzi sa-si vada de ale lui, adica de-ale lui Fane ce prieten ii esti?!
Val scrie: .............. tu pricepi ce inseamna Tall ball ?
Val scrie:Esti bou dar ........cornel.s scrie:Daca tu-i recomanzi sa-si vada de ale lui, adica de-ale lui Fane ce prieten ii esti?!