Fox carp winter suit - dimensiuni - stie cineva?

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
shopy
Puncte: 0

Fox carp winter suit - dimensiuni - stie cineva?

Mesaj de shopy »

Salut! Dupa ce am cumparat alte doua costume thermo care nu mi s-au potrivit, si am fost nevoit sa le vand mult sub pret, acum vreau sa cumpar un altul care sa mi se potriveasca. Am pus ochii pe costumul din titlu, insa desi am cautat dimensiunile in cm pe "n" site-uri, nu am gasit nicaieri asa ceva! Am trimis repetate mesaje si celor din Craiova, insa nici un raspuns! Aveti idee cum aflu aceste dimensiuni? :roll:

arnold_glodean

Re: Fox carp winter suit - dimensiuni - stie cineva?

Mesaj de arnold_glodean »

Cand ajung acasa iti masor costumul daca imi lasi un mesaj cu dimensiuni te intereseaza.Eu il am de un an si daca bine retin e un xxl in ideea ca am vreo 190cm inaltime si vreo 105kg

shopy

Mesaj de shopy »

Nu stie nimeni cum pot afla dimensiunile acestui costum, in L de exemplu?

shopy

Mesaj de shopy »

Mai incerc, poate cineva care are costumul in marime L sau apropiata imi poate da niste dimensiuni!

nicuB

Mesaj de nicuB »

shopy scrie:Mai incerc, poate cineva care are costumul in marime L sau apropiata imi poate da niste dimensiuni!
eu am 1.75m si mi-a fost recomandata, de catre cei de la BF, marimea M. cum tu ai in jur de 1.8m cred ca L-ul iti este bun.in aceasta filmare: http://www.youtube.com/watch?v=Wa_nhV_XZaY , cel ca prezinta recomanda sa iti cumperi cu un nr mai mare decat porti de obicei. cei de la BF mi-au garantat ca L imi este mare (eu am comandat M dar nu mai era pe stoc si am vrut sa imi iau L-ul)

nicuB

Mesaj de nicuB »

scuze Shopy, te-am confundat. mai exista un user pe alt forum care are un nick asemanator. acum am vazut ca esti din Bucuresti. oricum, poti sa iei ca reper ce ti-am scris mai sus.

danicopros2
pescar de competitie

Mesaj de danicopros2 »

eu am 1,84 si 83 kg si am cump M este bun un pic pantalonul scurt an rest super costum :wink:

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”