Moderator: gor965
Stefan Popescu scrie:......... anul ăsta trebuia să-i trimită AGVPSR. Întreabă acolo!
Spun că nu s-a trimis lotul național, deși FRPS avea această posibilitate. De AGVPSR, cu privire la legalitate, se pronunță o instanță de judecată!Marian Constantin scrie:Stefan Popescu scrie:......... anul ăsta trebuia să-i trimită AGVPSR. Întreabă acolo!
Inseamna ca AGVPS ul este in legalitate . Asta spui ....
Stefan Popescu scrie:Spun că nu s-a trimis lotul național, deși FRPS avea această posibilitate. De AGVPSR, cu privire la legalitate, se pronunță o instanță de judecată!Marian Constantin scrie:Stefan Popescu scrie:......... anul ăsta trebuia să-i trimită AGVPSR. Întreabă acolo!
Inseamna ca AGVPS ul este in legalitate . Asta spui ....
http://portal.just.ro/300/SitePages/Dos ... d_inst=300
Bai.......... lasa diversiunile ..........Stefan Popescu scrie:......... anul ăsta trebuia să-i trimită AGVPSR. Întreabă acolo!
glukas scrie:Da, anul asta CIPS-ul a hotarat ca AGVPS-ul este responsabil de trimiterea loturilor nationale la campionatele mondiale/europene etc., cf. adresei oficiale.
Intrebarea este (mai ales in contextul analizei dosarelor de apartenenta CIPS - AGVPSR/Federatie), de ce AGVPSR-ul nu a trimis selectionata de feeder in Africa de Sud????? Oare AGVPSR-ul nu si-a dat iar un sut in c.r cu aceasta decizie???
Din punctul meu de vedere, AGVPS-ul trebuia sa faca un efort si sa arate ca poate si vrea sa se ocupe de competitia de feeder, trimitand un lot la mondiale. CIPS-ul i-a intins o mana, lucru de bun simt si logic. Ce a facut AGVPS-ul cu mana intinsa???
Eu stiu ca inainte de discutia de viitor, trebuie sa vedem ce se intampla acum, ori subiectul cu Africa de Sud este cel putin delicat pentru AGVPS si nu pentru Fane.
George ia uite tata!glukas scrie:Da, anul asta CIPS-ul a hotarat ca AGVPS-ul este responsabil de trimiterea loturilor nationale la campionatele mondiale/europene etc., cf. adresei oficiale.
Intrebarea este (mai ales in contextul analizei dosarelor de apartenenta CIPS - AGVPSR/Federatie), de ce AGVPSR-ul nu a trimis selectionata de feeder in Africa de Sud????? Oare AGVPSR-ul nu si-a dat iar un sut in c.r cu aceasta decizie???
Din punctul meu de vedere, AGVPS-ul trebuia sa faca un efort si sa arate ca poate si vrea sa se ocupe de competitia de feeder, trimitand un lot la mondiale. CIPS-ul i-a intins o mana, lucru de bun simt si logic. Ce a facut AGVPS-ul cu mana intinsa???
Eu stiu ca inainte de discutia de viitor, trebuie sa vedem ce se intampla acum, ori subiectul cu Africa de Sud este cel putin delicat pentru AGVPS si nu pentru Fane.