Topicul lui Popes CUTZU - DAT MOKA

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Încuiat
Stefan Popescu
pescar de competitie

Re: Topicul lui Popes CUTZU - DAT MOKA

Mesaj de Stefan Popescu »

......... anul ăsta trebuia să-i trimită AGVPSR. Întreabă acolo!

Marian Constantin
Veteran
Puncte: 0

Mesaj de Marian Constantin »

Stefan Popescu scrie:......... anul ăsta trebuia să-i trimită AGVPSR. Întreabă acolo!

Inseamna ca AGVPS ul este in legalitate . Asta spui ....
X-treme Baits
https://www.facebook.com/XtremeBaits2013?ref=hl
Campion National 2015 la individual
Powered by Shimano

Stefan Popescu
pescar de competitie

Mesaj de Stefan Popescu »

Marian Constantin scrie:
Stefan Popescu scrie:......... anul ăsta trebuia să-i trimită AGVPSR. Întreabă acolo!

Spun că nu s-a trimis lotul național, deși FRPS avea această posibilitate. De AGVPSR, cu privire la legalitate, se pronunță o instanță de judecată!
http://portal.just.ro/300/SitePages/Dos ... d_inst=300

RazvanG
Pescar de competitie

Mesaj de RazvanG »

Stefan Popescu scrie:
Marian Constantin scrie:

Spun că nu s-a trimis lotul național, deși FRPS avea această posibilitate. De AGVPSR, cu privire la legalitate, se pronunță o instanță de judecată!
http://portal.just.ro/300/SitePages/Dos ... d_inst=300

Hai ma ia o pauza martalogule,vin sarbatorile si tu tot cocotzat pe baricade stai?
Date-n kiolu meu de infirm mintal. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

Bai.......... lasa diversiunile .......... :lol: :lol: c..........
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Martalogu' ptr noi este clovnul siteului ! :D
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

glukas

Mesaj de glukas »

Da, anul asta CIPS-ul a hotarat ca AGVPS-ul este responsabil de trimiterea loturilor nationale la campionatele mondiale/europene etc., cf. adresei oficiale.

Intrebarea este (mai ales in contextul analizei dosarelor de apartenenta CIPS - AGVPSR/Federatie), de ce AGVPSR-ul nu a trimis selectionata de feeder in Africa de Sud????? Oare AGVPSR-ul nu si-a dat iar un sut in c.r cu aceasta decizie???

Din punctul meu de vedere, AGVPS-ul trebuia sa faca un efort si sa arate ca poate si vrea sa se ocupe de competitia de feeder, trimitand un lot la mondiale. CIPS-ul i-a intins o mana, lucru de bun simt si logic. Ce a facut AGVPS-ul cu mana intinsa???

Eu stiu ca inainte de discutia de viitor, trebuie sa vedem ce se intampla acum, ori subiectul cu Africa de Sud este cel putin delicat pentru AGVPS si nu pentru Fane.

RazvanG
Pescar de competitie

Mesaj de RazvanG »

glukas scrie:Da, anul asta CIPS-ul a hotarat ca AGVPS-ul este responsabil de trimiterea loturilor nationale la campionatele mondiale/europene etc., cf. adresei oficiale.

Intrebarea este (mai ales in contextul analizei dosarelor de apartenenta CIPS - AGVPSR/Federatie), de ce AGVPSR-ul nu a trimis selectionata de feeder in Africa de Sud????? Oare AGVPSR-ul nu si-a dat iar un sut in c.r cu aceasta decizie???

Din punctul meu de vedere, AGVPS-ul trebuia sa faca un efort si sa arate ca poate si vrea sa se ocupe de competitia de feeder, trimitand un lot la mondiale. CIPS-ul i-a intins o mana, lucru de bun simt si logic. Ce a facut AGVPS-ul cu mana intinsa???

Eu stiu ca inainte de discutia de viitor, trebuie sa vedem ce se intampla acum, ori subiectul cu Africa de Sud este cel putin delicat pentru AGVPS si nu pentru Fane.

Mare dreptate ai....vorbesti si tu cu cine te-am rugat? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

glukas scrie:Da, anul asta CIPS-ul a hotarat ca AGVPS-ul este responsabil de trimiterea loturilor nationale la campionatele mondiale/europene etc., cf. adresei oficiale.

George ia uite tata!
Urban culture.

glukas

Mesaj de glukas »

:)) Daca asta e taicatu inseamna ca tu ai fost facut cu limba, Cornelus!

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”