Bah, tu esti dulapul din poza cu Popescu ??glukas scrie:) Daca asta e taicatu inseamna ca tu ai fost facut cu limba, Cornelus!

Moderator: gor965
Bah, tu esti dulapul din poza cu Popescu ??glukas scrie:) Daca asta e taicatu inseamna ca tu ai fost facut cu limba, Cornelus!
Gata, nu esti "dulapul" tu esti in poza asta, ii incalzesti clapaugele SCARBOSULUI.glukas scrie:Gabi The One, Cornelush si alti asemenea, scrieti in tihna toate injuriile de care sunteti in stare, eu nu va mai deranjez. Ati castigat!
Bravo! Ai facut un lucru intelept.glukas scrie:Gabi The One, Cornelush si alti asemenea, scrieti in tihna toate injuriile de care sunteti in stare, eu nu va mai deranjez. Ati castigat!
gabi1 scrie:.................. ii incalzesti clapaugele SCARBOSULUI.glukas scrie:Gabi The One, Cornelush si alti asemenea, scrieti in tihna toate injuriile de care sunteti in stare, eu nu va mai deranjez. Ati castigat!![]()
![]()
TUNDE-O, iaaaaaaaalllll, duba !!
si ce sa vada?cum insinuezi tu ca un domn distins baga botu la Savarina?florinw scrie:George ia uite tata!
Au lasat-o baietii de la rapitoriflorinw scrie:pacat ca a disparut poza.puteam admira o fata de om cu adevarat implinit