Moderator: gor965
Tu crezi multe Radule ...nu e vina mea ca tu nu pui capul la contributie si la ce se intimpal si te concentrezi numai pe nada de Montargil . Nu imi caut nici un loc ...l-am avut si l-am cedat in ideea ca veniti voi din spate .body scrie:Val imi dai senzatia ca iti cauti un loc in viitorul pescuitului national la crap si ca te deranjeaza ce se intampla acum ca si AV simt ca e prea tare competitia pentru voi sa va integrati! Eu zic ca sunt destule cluburi puternice si financiar si cu loturi valoroase care vor sa se intreaca linistite in varianta lor, ca sa schimbam schimbarea de dragul schimbarii poate se mai fac jocurile ca pe vremuri!
Radu Badica
Si acum strict la povestea ta .... zi tu pe cuvint .... !body scrie:Val imi dai senzatia ca iti cauti un loc in viitorul pescuitului national la crap si ca te deranjeaza ce se intampla acum ca si AV simt ca e prea tare competitia pentru voi sa va integrati! Eu zic ca sunt destule cluburi puternice si financiar si cu loturi valoroase care vor sa se intreaca linistite in varianta lor, ca sa schimbam schimbarea de dragul schimbarii poate se mai fac jocurile ca pe vremuri!
Radu Badica
Poate o depaseste pe a celor cu care tu stai de vorba . Dar nu confunda lucrurile , pentru ca se pare ca iti place joaca asta de injurii si batjocura . Perdeaua asta de fum nu tine si deja , dupa discutia de dimineata , m-ai determinat sa ma implic la modul activ . Nu imi caut un rost asa cum imi reproseaza un drag prieten , pur si simplu imi pasa si vreau sa ma implic . Rostul in viata mi l-am gasit de mult ..Stefan Popescu scrie:Si legalitate si scapat de Popescu sunt doua lucruri care depasesc capacitatea de intelegere a acestor domni! Parerea mea.
Atentie! Popescu este greu de inghitit si si mai greu de digerat!