Despre CN si CM, by AV

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Încuiat
RB Baits
Partener Crapmania.ro

Re: Despre CN si CM, by AV

Mesaj de RB Baits »

Val imi dai senzatia ca iti cauti un loc in viitorul pescuitului national la crap si ca te deranjeaza ce se intampla acum ca si AV simt ca e prea tare competitia pentru voi sa va integrati! Eu zic ca sunt destule cluburi puternice si financiar si cu loturi valoroase care vor sa se intreaca linistite in varianta lor, ca sa schimbam schimbarea de dragul schimbarii poate se mai fac jocurile ca pe vremuri!

Radu Badica

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

body scrie:Val imi dai senzatia ca iti cauti un loc in viitorul pescuitului national la crap si ca te deranjeaza ce se intampla acum ca si AV simt ca e prea tare competitia pentru voi sa va integrati! Eu zic ca sunt destule cluburi puternice si financiar si cu loturi valoroase care vor sa se intreaca linistite in varianta lor, ca sa schimbam schimbarea de dragul schimbarii poate se mai fac jocurile ca pe vremuri!

Radu Badica
Tu crezi multe Radule ...nu e vina mea ca tu nu pui capul la contributie si la ce se intimpal si te concentrezi numai pe nada de Montargil . Nu imi caut nici un loc ...l-am avut si l-am cedat in ideea ca veniti voi din spate .
Din pacate uite unde s-a ajuns ! La modul strict este un haos legal ... la CN organizate de AGVPS participa si cluburi cu CIS si striga Popescu , la FIPS exista cerere de derogare a AGVPS si inlocuire cu Federatia , astazi m-a sunat Popescu si o sa mai aiba un document emis de MTS vizavi de CM din 2014 , toti stati la gura sobei si ma acuzati pe mine ca imi caut locul .... Am vazut ca la injuraturi nu va bate nimeni .... dar vreun argument solid ... lipsa !
Dezinteres total ... si cat timp pe voi va doare la basca ... cu haosul asta s-au generat vreo 10 procese in civil , procese la care unii platesc avocati , isi pierd timpul pe acolo, isi pun la bataie insusi organizatia , samd .
Dar ce e mai presus de pescarul roman ghiftuit ?
Noi jucam din talent nu e asa ?
Facem nada tare ... prindem tot ... restul e pentru prosti ca mine ...
Poate de la anul pescuiesti pe Lacul Morii cu Popescu de mina ... si o sa faci nada din faina trei nule ...
Eu ce am avut de spus am spus ...dar nu aici . Si daca vreti legalitate si sa scapati de Popescu ..e de lucru . Dar ma rog , asta pentru cine vrea ...cine nu ramine federativ cu CIS-ul de gat !

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

body scrie:Val imi dai senzatia ca iti cauti un loc in viitorul pescuitului national la crap si ca te deranjeaza ce se intampla acum ca si AV simt ca e prea tare competitia pentru voi sa va integrati! Eu zic ca sunt destule cluburi puternice si financiar si cu loturi valoroase care vor sa se intreaca linistite in varianta lor, ca sa schimbam schimbarea de dragul schimbarii poate se mai fac jocurile ca pe vremuri!

Radu Badica
Si acum strict la povestea ta .... zi tu pe cuvint .... !
Stiu pe cineva care ma cultiva financiar acum 1 an , si din pacate pentru el l-am refuzat ...
Iti spun acum si nu o mai repet , daca lucrurile sunt asezate si sunt OK legal , nu exista echipa mai legata financiar de mine si organizata cu maxima competenta de organizare a lui Andrei .... Proba s-a facut in 2011 ... Dar asa cum stau lucrurile acum , afecteaza si dorinta si implicare si sponsori si pescari buni , samd ....

Stefan Popescu
pescar de competitie

Mesaj de Stefan Popescu »

....

Vladut Mateianu
CS SENZOR
Puncte: 0

Mesaj de Vladut Mateianu »

....
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Stefan Popescu
pescar de competitie

Mesaj de Stefan Popescu »

...

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

....
Urban culture.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

...
Urban culture.

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Stefan Popescu scrie:Si legalitate si scapat de Popescu sunt doua lucruri care depasesc capacitatea de intelegere a acestor domni! Parerea mea.
Atentie! Popescu este greu de inghitit si si mai greu de digerat!
Poate o depaseste pe a celor cu care tu stai de vorba . Dar nu confunda lucrurile , pentru ca se pare ca iti place joaca asta de injurii si batjocura . Perdeaua asta de fum nu tine si deja , dupa discutia de dimineata , m-ai determinat sa ma implic la modul activ . Nu imi caut un rost asa cum imi reproseaza un drag prieten , pur si simplu imi pasa si vreau sa ma implic . Rostul in viata mi l-am gasit de mult ..
Nu ar fi prima data cind ma implic si nu stiu cum dracu fac , numai atunci cind e nasol ... si multi de aici au mers pe sisteme imaginate de mine si puse in practica perfect legal .
Timpul e prietenul meu .

RB Baits
Partener Crapmania.ro

Mesaj de RB Baits »

Cainii latra Ursul merge!

RB Baits

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”