Multumescstress scrie:18MirceaM scrie:Aceeasi problema o am si eu cu mandrinele de pe Magic - modelul vechi.
Stie cineva ce diametru interior trebuie sa aiba niste mandrine Fuji sa se potriveasca pe Magic-uri ?

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Multumescstress scrie:18MirceaM scrie:Aceeasi problema o am si eu cu mandrinele de pe Magic - modelul vechi.
Stie cineva ce diametru interior trebuie sa aiba niste mandrine Fuji sa se potriveasca pe Magic-uri ?
Dan Serban scrie:Vreau sa imi customizez un pic betele - si anume sa le schimb mandrinele, cine ma poate ajuta? sau la cine ar trebui sa apelez?
Garcea, esti offtopic!RazvanG scrie:Dan Serban scrie:Vreau sa imi customizez un pic betele - si anume sa le schimb mandrinele, cine ma poate ajuta? sau la cine ar trebui sa apelez?
Poti sa te duci la dracu,vezi poate iti da ala o flegma cu smoala si gata lucrarea![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bah baiatule,nu esti in stare sa arunci 43 de m in forta cu fir de 0,18 si vrei mandrina customizata???
Ce neobrazat![]()
![]()
![]()
![]()
razvan u. scrie:Nu pe mana lui Maxx.
Garcea vrea pe mana lui Madame Clarance!![]()
Bine ca nu fura curentDan Serban scrie:razvan u. scrie:Nu pe mana lui Maxx.
![]()
Garcea are filetul pe stânga?
Treci mah la cotet....huoooooooooNeacsu Mircea scrie:Bine ca nu fura curentDan Serban scrie:razvan u. scrie:Nu pe mana lui Maxx.
![]()
Garcea are filetul pe stânga?
![]()
Mister punctulG, cred ca tu esti pe etnobotanice.RazvanG scrie:
Treci mah la cotet....huooooooooo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ala de la avatarul tau,ce este?Bichon sau Tekel?![]()
![]()
![]()
![]()
Esti mai lemne ca padurea, monsieur.RazvanG scrie:@DanSerban
te simti patruped?
ai luat drog?
esti gay?