Este vorba de amenda primita de colegul meu Silviu, debutant in ale crapului, precum si in Delta.
Totul s-a intamplat acum 10 zile, in zona Crisan. Eu nu eram de fata, fiind plecat cu barca dupa stiuca. Silviu, singur la lansetele mele: 4 lansete cu cate un carlig. Apare agentul Bucatos de la Anpa Tulcea, insotit de 2 jandarmi. A inceput blajin, apoi cand a observat ca Silvica se cam pierduse in prezenta jandarmilor, a trecut la amenintari si sanctionari.
Conform regulilor din Delta, pescuitul se poate practica in delta ori pe baza de permis, ori cu plata zilnica , 10 ron.
In prezenta lui Silviu si a celor 2 fete care il insoteau, agentul Bucatos si-a inceput circul: a scos lansetele sa vada care este treaba, a aruncat in apa cele 7-8 rosioare si 5 obleti prinsi de fete la undita

Omul se afla puternic sub influenta alcolului, probabil ca se astepta ca Silviu sa sara la cap...Dar Silviu nu stia care-i mersul in Delta si a asteptat speriat pana a plecat agentul, nu inainte de ai intocmi procesul verbal de mai jos.
Intre timp am aflat ca ANPA nu are nici un drept in aceea zona, momentan.
PS Acelasi agent mi-a eliberat in aceeasi zi si mie permis de pescuit ANPA, care costa 1 leu !!!!!!!! Pe consideratia ca permisul eliberat de ASPR in 2008 nu mai este valabil deoarece s-au ridicat concesiunile !
Ce este de facut fratilor ? Ca merg pana in panzele albe....