Competitii,rolul lor si cerinta pietei

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns

Ce tip de concursuri preferati ?

1.taxa mari ,cu premii mari.
28
21%
2. taxe intre 500-1000 de ron.cu premii in bani......... mai mult de scos cheltuiala premiantilor .
56
43%
3. taxe care suporta: balta,arbitrii,cupele ,medali.....
47
36%

Voturi totale: 131

florinbrasov

Re: Competitii,rolul lor si cerinta pietei

Mesaj de florinbrasov »

petre iulian scrie:
florinbrasov scrie:stiu ca in momentul in care spun ce vreau sa se auda .postarea mea va fii stearsa
-------

cred ca exagerezi :wink:
iulian ca sa te convingi ca am dreptate la ora 20 voi spune ce am urmarit si nu are legatura cu voi.....
nu e important cat prinzi ,important este sa respecti pescarul de langa tine.

florinbrasov

Mesaj de florinbrasov »

sebastian_andone scrie:
florinbrasov scrie:Deviati subiectul.voi acum va lamuriti in strategi de pescuit.george are experienta necesara sa abordeze o partida de asta nu se indoeste nimeni.
Nu deviati subiectul va rog
[/code]

Cred ca daca ai sa organizezi tu cateva concursuri - asa cum iti doresti - ai putea sa ne dai niste exemple...in rest...cerneala si vant.
eu nu imi doresc .eu am facut .....nu mai doresc .e foarte greu sa dai exemple cum ar trebuii sa fie. nu esti lasat sau esti restrains .

RazvanG
Pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de RazvanG »

florinbrasov scrie:
razvan u. scrie:
razvan u. scrie:Cine sunt voi, cine sunt noi si cine sunt morile de vant?
Topicul nu ar trebui inchis. Se doreste progresul fenomenului, nu?
razvane nu evit subiectul .stiu ca in momentul in care spun ce vreau sa se auda .postarea mea va fii stearsa si in secunda urmatoare imi pun in cap ,pe cei ce ii deranjez.
o voi face ,se pare ca deja multi schimba subiectul nu inteleg sau se fac ca nu inteleg .
eu stiu razvane ca tu ai inteles ce vreau sa spun si incerci doar sa ma provoci.
Da spune Florine si iti promit ca daca deranjeaza pe careva si va trece la stergeri sau manipulari,voi fi primul care ia atitudine :!: :!: :!:

razvan u.
pescar de competitie

Mesaj de razvan u. »

Nu inteleg nimic din ce vrei sa transmiti.
Te ameninta cineva de nu poti scrie ce gandesti?
Cine??????
C. S. PELICANUL

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

Florin vrea sa spuna lucrurilor pe nume dar e convins ca va intra in dizgratia unora care se vor simti atinsi .
Eu zic sa stai in banca ta , nu vei face decit sa iti atragi antipatia , cea ce ai spus cu morile de vint a fost suficient .
Indiferent de ce atitudiune vei adopa nu vei schimba absolut nimic , viata va merge mai departe iar timpul isi va spune cuvintul.

florinbrasov

Mesaj de florinbrasov »

popescu59 scrie:Florin vrea sa spuna lucrurilor pe nume dar e convins ca va intra in dizgratia unora care se vor simti atinsi .
Eu zic sa stai in banca ta , nu vei face decit sa iti atragi antipatia , cea ce ai spus cu morile de vint a fost suficient .
Indiferent de ce atitudiune vei adopa nu vei schimba absolut nimic , viata va merge mai departe iar timpul isi va spune cuvintul.
ai dreptate NAE.Toti vorbim despre asta, toti stim despre ce e vorba. dar nimeni nu spune nimic.
sunt oameni care isi bat joc de bani nostrii cand participam la concursuri.multi evita sa mai mearga si chiar au potential ...si pot merge.Sunt obligati sa mearga in" ligile inferioare "unde sunt pierderile mult mai mici.si ii intereseaza doar competitia si trofeele.sau la liber. pentru ca nu accepta sa plateasca un "audi"dau exemplu si primeste o "dacie" in deradere in cajul unui castig pe podium .
unii dintre noi nu vor sa isi bata joc de bani lor in maniera asta.
urmariti cati au disparut si dispar din system pentru ca sistemul este facut in asa fel incat toti vor sa nu faca nimic si sa castige enorm.nu este corect sa se intample asta.
dar sunt oameni care accepta si duc mai departe fenomenul in maniera asta.
acum se intelege clar ce vreau sa spun.am facut statistica pentru a se vedea clar decizia majoritati.
nu ma ameninta nimeni .dar eu ca si alti vrem sa participam la concursuri nu la "camatari"
cand am spus asta prima data acum nu stiu cati ani(1_2) Dan Mitranescu (nu e nimic personal si nu te inplica)imi cerea sa fiu mai concret
acum sunt. acum stiti ce se intampla la asfel de concursuri .nu trebuie dovezi le cunoasteti
incepand de la organizatori si pana la participanti (ligi 1) Ca exista cuplaje ca exista prieteni ............si la sfarsit se inpart banii.
Sa ajuns ca te uiti la un clasament final si incerci sa deslusesti valoarea pescarului ca clasamentul nu o mai arata .
Va salut si cred ca am fost destul de clar.din acest moment credeti ce vreti si spuneti ce vreti nu are rost sa o mai" lalaim"

dedeciu mihai-paul

Mesaj de dedeciu mihai-paul »

mai florin, ti-am urmarit postarile si sincer nu inteleg nimic ! esti incoerent in exprimare , usor agramat si fara sa comunici nimic concret. mie imi miroase a proverbul in care vulpea nu ajunge la struguri si decreteaza ca oricum erau acrii pentru gustul ei ! :D

succes in continuare in dezbateri si scuze pentru interventia mai acida, dar sincera.

RazvanG
Pescar de competitie

Mesaj de RazvanG »

florinbrasov scrie:
popescu59 scrie:Florin vrea sa spuna lucrurilor pe nume dar e convins ca va intra in dizgratia unora care se vor simti atinsi .
ai dreptate NAE.Toti vorbim despre asta, toti stim despre ce e vorba. dar nimeni nu spune nimic.
sunt oameni care isi bat joc de bani nostrii cand participam la concursuri.multi evita sa mai mearga si chiar au potential ...si pot merge.Sunt obligati sa mearga in" ligile inferioare "unde sunt pierderile mult mai mici.si ii intereseaza doar competitia si trofeele.sau la liber. pentru ca nu accepta sa plateasca un "audi"dau exemplu si primeste o "dacie" in deradere in cajul unui castig pe podium .
unii dintre noi nu vor sa isi bata joc de bani lor in maniera asta.
urmariti cati au disparut si dispar din system pentru ca sistemul este facut in asa fel incat toti vor sa nu faca nimic si sa castige enorm.nu este corect sa se intample asta.
dar sunt oameni care accepta si duc mai departe fenomenul in maniera asta.
acum se intelege clar ce vreau sa spun.am facut statistica pentru a se vedea clar decizia majoritati.
nu ma ameninta nimeni .dar eu ca si alti vrem sa participam la concursuri nu la "camatari"
cand am spus asta prima data acum nu stiu cati ani(1_2) Dan Mitranescu (nu e nimic personal si nu te inplica)imi cerea sa fiu mai concret
acum sunt. acum stiti ce se intampla la asfel de concursuri .nu trebuie dovezi le cunoasteti
incepand de la organizatori si pana la participanti (ligi 1) Ca exista cuplaje ca exista prieteni ............si la sfarsit se inpart banii.
Sa ajuns ca te uiti la un clasament final si incerci sa deslusesti valoarea pescarului ca clasamentul nu o mai arata .
Va salut si cred ca am fost destul de clar.din acest moment credeti ce vreti si spuneti ce vreti nu are rost sa o mai" lalaim"
Florinele tata,atata timp cat postarea ta este una ambigua si lasa sa se inteleaga NIMC...vei fi tratat la fel,adica vei intelege nimic.detaliaza ceea ce ai pe suflet.am prieteni,am iesit pe podiumuri,am tras ca un caine pe malurile baltilor.asa cum ii spuneam tot lui Mitranescu mai deunaoara ,prefer sa-mi vad prietenii la sfarsitul concursului decat in timpul lui.eu,personal si cu siguranta pot sa vorbesc si in numele coechipierilor cu care am fost in ultimi doi si jumatate,nu am impartit nici macar un leu cu altcineva,daca a fost sa castigam si am castigat si noi de 4-5 ori ceva banuti.prieteniile le-am lasat inafara baltii in timpul concursurilor si nu am fost interesati de cine este in dreapta,stanga sau in fata noastra.ca exista loturi sau echipe care fac non combat in favoarea altora,este treaba lor,deloc a mea si cum spunea Johann intr-o postare,acest fenomen nu poate fi sanctionat decat moral,in rest.....oha.
de aceea te rog,fi mai concis cu privire la '' dezvaluirile'' de tip Diaconescian pe care le promiti :wink:

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

Florin vrea sa spuna cea ce multi da multi dintre pescari vorbesc pe la colturi inainte si dupa concursuri .Sunt multi cititori pescari de aici de pe Crapmania care au inteles si stiu clar cea ce vrea sa spuna Florin si nu vor sa isi creeze antipatii findca au vazut ca daca ai ceva de spus care atinge anumite persoane se ajunge la jigniri dupa care se trece la injurii si amenintari . Si toate astea numai si numai din cauza banilor , findca pescuitul nu a devenit altceva pentru unii decit o afacere din care sa scoata cit mai mult profit indiferent de ce si cum.

Dan Serban
Pescar de competitie

Mesaj de Dan Serban »

Mie imi pare ca pe Florin doar Nae l-a inteles. :lol:

Si daca am fost offtopic, am fost pentru ca eu unul nu vad care este subiectul...
Pescar de rând

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”