popescu59 scrie:Florin vrea sa spuna lucrurilor pe nume dar e convins ca va intra in dizgratia unora care se vor simti atinsi .
Eu zic sa stai in banca ta , nu vei face decit sa iti atragi antipatia , cea ce ai spus cu morile de vint a fost suficient .
Indiferent de ce atitudiune vei adopa nu vei schimba absolut nimic , viata va merge mai departe iar timpul isi va spune cuvintul.
ai dreptate NAE.Toti vorbim despre asta, toti stim despre ce e vorba. dar nimeni nu spune nimic.
sunt oameni care isi bat joc de bani nostrii cand participam la concursuri.multi evita sa mai mearga si chiar au potential ...si pot merge.Sunt obligati sa mearga in" ligile inferioare "unde sunt pierderile mult mai mici.si ii intereseaza doar competitia si trofeele.sau la liber. pentru ca nu accepta sa plateasca un "audi"dau exemplu si primeste o "dacie" in deradere in cajul unui castig pe podium .
unii dintre noi nu vor sa isi bata joc de bani lor in maniera asta.
urmariti cati au disparut si dispar din system pentru ca sistemul este facut in asa fel incat toti vor sa nu faca nimic si sa castige enorm.nu este corect sa se intample asta.
dar sunt oameni care accepta si duc mai departe fenomenul in maniera asta.
acum se intelege clar ce vreau sa spun.am facut statistica pentru a se vedea clar decizia majoritati.
nu ma ameninta nimeni .dar eu ca si alti vrem sa participam la concursuri nu la "camatari"
cand am spus asta prima data acum nu stiu cati ani(1_2) Dan Mitranescu (nu e nimic personal si nu te inplica)imi cerea sa fiu mai concret
acum sunt. acum stiti ce se intampla la asfel de concursuri .nu trebuie dovezi le cunoasteti
incepand de la organizatori si pana la participanti (ligi 1) Ca exista cuplaje ca exista prieteni ............si la sfarsit se inpart banii.
Sa ajuns ca te uiti la un clasament final si incerci sa deslusesti valoarea pescarului ca clasamentul nu o mai arata .
Va salut si cred ca am fost destul de clar.din acest moment credeti ce vreti si spuneti ce vreti nu are rost sa o mai" lalaim"
nu e important cat prinzi ,important este sa respecti pescarul de langa tine.