Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
foarte corect spus......sunt super beteleVvio scrie:Eu as merge pe Centuri NG+, o minunatie de lansete
Perfect de acord.Pescuiesc de un an cu Century NG SU 3,9 m 3lb si,cel putin din punctul meu de vedere,placerea drilului compenseaza din plin distanta mai mica la lansare fata de SP -urile pe care le folosesc tot mai rar.R.R. FISHING TEAM scrie:century NG SU - lanseaza bine spre f bine chiar si fara inaintas (mono de 0.25) pe la 130 m , am reusit eu ,iar in drill sunt bestiale .
sai vezi pe ai mei (FMA) peste 3 saptamini cum arata!!!mariusangler scrie:Shimano XS1 Intensity,arunca lejer peste 140 de metri,in drill sunt spectacol,cuplate cu Aerotechnium 10000 pot sa zic ca sunt un the best. Am pescuit in paralele cu ele si cu FMA si pot sa zic ca diferentele sunt foarte mici,FMA este o idee mai tare pe varf si ceva mai grea.In rest constructie si actiune aproape identica.
Stai sa-i vezi pe ai mei in primavara cum arataedibss scrie:sai vezi pe ai mei (FMA) peste 3 saptamini cum arata!!!mariusangler scrie:Shimano XS1 Intensity,arunca lejer peste 140 de metri,in drill sunt spectacol,cuplate cu Aerotechnium 10000 pot sa zic ca sunt un the best. Am pescuit in paralele cu ele si cu FMA si pot sa zic ca diferentele sunt foarte mici,FMA este o idee mai tare pe varf si ceva mai grea.In rest constructie si actiune aproape identica.