Harrison vs Century vs alte branduri !!!!

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

popescu59
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Harrison vs Century vs alte branduri !!!!

Mesaj de popescu59 »

Toata lumea FMA ,NCS, HI-S , etc 140 m dar nimeni nu scrie ca anul asta nr1 au fost MTX , aha MTX nu mai sunt lansete ? Si unde mai pui ca nici nu s-au fortat baietii si au aruncat 180 m aha, o fi vre-o smecherie cit dai pe o lanseta de top sa iti ei un set de 4 lansete si ca dracu astea arunca mai bine ca alea de top .
In urma cu 1 luna si mi-am luat 4 MTX 16 , asta asa ca prea am auzit numai cuvinte de lauda si am zis nu imi plac pierd 2 mil la ele si le vind .Si ca un facut ma impac excelent cu ele am aruncat 135-140 m eu care sint la pamint cu tehnica de aruncare , deci mai am 2 seturi de 4 lansete alte firme mult mult mai sus ca MTX dar nu am reusit ce am reusit cu MTX 16 , si in dril sunt super .Stau si ma gindesc ce va fi in primavara cind MTX vor scoate HI-S sunt foarte curios cum va fi .Oare cu 6-7 mil bucata sa ne luam lansete de calitatea HI-S ? S-ar putea sa ii apuce plinsul pe cei care au dat 15-20 mil pe o lanseta de top.
Ultima oară modificat Vin Noi 29, 2013 14:59 de către popescu59, modificat 1 dată în total.

RazvanG
Pescar de competitie

Mesaj de RazvanG »

popescu59 scrie:Toata lumea FMA ,NCS, HI-S , etc 140 m dar nimeni nu scrie ca anul asta nr1 au fost MTX , aha MTX nu mai sunt lansete ? Si unde mai pui ca nici nu s-au fortat baietii si au aruncat 180 m aha, o fi vre-o smecherie cit dai pe o lanseta de top sa iti ei un set de 4 lansete si ca dracu astea arunca mai bine ca alea de top .
In urma cu 1 luna si mi-am luat 4 MTX 16 , asta asa ca prea am auzit numai cuvinte de lauda si am zis nu imi plac pierd 2 mil la ele si le vind .Si ca un facut ma impac excelent cu ele am aruncat 135-140 m eu care sint la pamint cu tehnica de aruncare , deci mai am 2 seturi de 4 lansete alte firme mult mult mai sus ca MTX dar nu am reusit ce am reusit cu MTX 16 , si in dril sunt super .Stau si ma gindesc ce va fi in primavara cind MTX vor scoate HI-S sunt foarte curios cum va fi .

Ai aruncat pe dracu sa te ieie Nae ,cand tu esti frant pe instalatie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

De aia cauti tu Shimano de 3-4 ani scoase de pe piata aha ,ce iti mai place shaorma .Te vad eu la primavara cu Shimano de 10 ani vechime .
Si as mai vrea sa am ani sa traiesc sa te vad si pe tine la 55 de ani , dar ce sa mai vad ca tu arati de 75 de ani acum dar peste 15-20 de ani .

razvan u.
pescar de competitie

Mesaj de razvan u. »

Cum adica arata garcea de 75? Are 75 de ani....i-am vazut talonul de pensie.
C. S. PELICANUL

RazvanG
Pescar de competitie

Mesaj de RazvanG »

popescu59 scrie:De aia cauti tu Shimano de 3-4 ani scoase de pe piata aha ,ce iti mai place shaorma .Te vad eu la primavara cu Shimano de 10 ani vechime .
Si as mai vrea sa am ani sa traiesc sa te vad si pe tine la 55 de ani , dar ce sa mai vad ca tu arati de 75 de ani acum dar peste 15-20 de ani .
La o socoteala rapida,avand in vedere ca media de viata,este foarte mica in Romania....ai sa apuci deloc :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nae,daca eu arat ca un batran,pun pariu ca tu ai fost calificat cu brio, la prima editie a emisiunii: FRUMUSETE PE MUCHIE DE CUTIT :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

razvan u.
pescar de competitie

Mesaj de razvan u. »

Nae,
Eu ti-am desfacut manerele la mulinete!
C. S. PELICANUL

RazvanG
Pescar de competitie

Mesaj de RazvanG »

razvan u. scrie:Nae,
Si mie snurul de la pantaloni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

popescu59 scrie: Si as mai vrea sa am ani sa traiesc sa te vad si pe tine la 55 de ani , dar ce sa mai vad ca tu arati de 75 de ani acum dar peste 15-20 de ani .
Ti-am spus sa mergi pe blat, sa nu spui cat ai de toti anii tai,acum i-ai dat apa la moara lu' pretinu' tau Raducu (cu ladita frigorifica) :wink: sa te ceara "la manusi" cu prima ocazie....stii ca e nr.1 pe MV. :shock: :o
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

Reveniti la subiect sau mergeti pe chat !
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

razvan u.
pescar de competitie

Mesaj de razvan u. »

RazvanG scrie:
razvan u. scrie:Nae,
Si mie snurul de la pantaloni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ba esti nebun????
Vrei sa afle toata lumea ca iti place sa fii dosnic?
Nu spun la nimeni stai calm. :wink:
Ma retrag din topicul asta......nu e bine unde s-a ajuns cu off topicul
Gor965,
Te salut! :D
C. S. PELICANUL

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”