pregatire porumb

Cum prindem crapi? Prin ce metode, ce tactici, ce tehnici de pescuit folosim?

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

serbtudor

pregatire porumb

Mesaj de serbtudor »

ROBIN RED-se poate aduga si la porumb?am cautat dar se dau dozaje si indicatii numai pt cantitatea folosita in raport a cu cantitea de mix folosita pt boilies
MELASA-daca e folosit atractant mai e cazul sa se foloseasca si melasa(am inteles ca e si indulcitor..dar care e atributul de baza-atract sau indulcitor?)
LAPTELE PRAF -am inteles ca e folosit ptr dispersie,dar si lichidele pe baza de alcool(csl,whisky link) nu au acelasi rol?
IMi cer scuze daca am gresit ceva ce am scris..sunt la inceput...vreau sa invat sa pregatesc o nada...nu sa folosesc ingrediente doar ca le folosesc si altii ci sa inteleg DE CE,CUM,CAND...(sa fac o sorcova de ingrediente...fara sa inteleg de ce..nu e idealul meu de nada:D)
Sper sa aiba cineva timp sa raspunda...oricum am vaz ca lumea e destul de amabila..ms mult:D

serbtudor

Mesaj de serbtudor »

nu stie nimeni? :oops:

Jack the Ripper
Puncte: 0

Mesaj de Jack the Ripper »

O sa incerc sa-ti raspund eu.
1.Robin Red - se poate, dar nu renteaza. Atunci cand nadesti cu porumb folosesti, de obicei, cantitati mari si daca te-ai apuca sa folosesti robin red in procent de 10% (ca la mix-uri) ar deveni o nada scumpa.
2.Melasa - eu o folosesc pe post de indulcitor si liant pt. amestecurile de spartura gen Amix.
3.Laptele praf - e folosit, in general, la pescuitul ctenului pentru efectul de nor pe care-l produce. Ai mare grija ca se strica repede! Sfatul meu este sa folosesti proteina lactica pentru ca, pe langa efectul de nor, aduce si un aport sporit de proteina nadei si leaga bine mixul.

serbtudor

Mesaj de serbtudor »

am inteles...ms mult..cand ai zis proteina lactica...m-ai cam pierdut...sub ce forma e comercializata..unde as putea gasi?multumesc mult...
o sa fac un efort..o sa fac 2 paturi de nada..unu cu robin red,unu fara..si daca se reneteaza..incercam si asa pt Maria Sa :D

serbtudor

Mesaj de serbtudor »

m-am uitat si pe celalat forum..se injura lumea in draci...de pescuit mai subtire...(in afara de mateianu,vesa,jack..singuri care se pare ca mai au timp...de altceva in afara de scandal..ma rog)...este exact,identic...Liga I -fotbal!!!! :D :D :D

Jack the Ripper

Incearca la magazinele cu "prafuri pt.culturisti" .

Jack the Ripper

...Si stai departe de scandalurile de pe forumuri!

serbtudor

Mesaj de serbtudor »

ms...eu oricum m-am inscris pe acest site pt a acumula informatii,pune intrebari...s.a.m.d...faceam o observatie..."la scandal inainte...la postari legate de pescuit inapoi"..oricum ms mult... :) si o ultima intrebare...dvs ce dozaj folositi?(pt proteina lactica ?)...asta e ultima intrebare..nu va mai stresez:D

Jack the Ripper

Nu sunt batran, asa ca te rog sa lasam "dumneavoastra" deoparte. Eu folosesc proteina lactica in procent de 5% dar poti jongla cu procentele in functie de restul ingredientelor mixului. Inca ceva: este putin probabil sa gasesti in magazinele pt. culturisti cutii pe care sa scrie "proteina lactica". De obicei se cheama Super Mass, Protein R, etc. Cauta produsele facute de Redis (sunt cutii mari de 900 gr) si citeste eticheta de pe spate. Alege ce iti convine mai mult si ai grija ca marea majoritate au arome.

serbtudor

Mesaj de serbtudor »

ok...sper ca au si S&Q :)) mersi...raman dator cu o bere...cand vrei tu :D

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Tehnici si Tactici de Pescuit la Crap”