Unde-ti este simtul umorului , in Africa de Sud ? Ratatule...Stefan Popescu scrie:O asemenea postare putea face doar un porc, iar al doilea să-i țină isonul. Moderator, mai trăiești?

Moderator: gor965
Unde-ti este simtul umorului , in Africa de Sud ? Ratatule...Stefan Popescu scrie:O asemenea postare putea face doar un porc, iar al doilea să-i țină isonul. Moderator, mai trăiești?
Uite aici una cu un porc!florinw scrie:pacat ca a disparut poza.puteam admira o fata de om cu adevarat implinit
Stefan Popescu scrie:Uite aici una cu un porc!florinw scrie:pacat ca a disparut poza.puteam admira o fata de om cu adevarat implinit
http://p................
SUNT PERMISE LINKURI DOAR CATRE PARTENERII CRAPMANIA.RO !
Ala care doarme in cocina! Cu burdihanul gol! Il cheama Tudose!
popescutzule, daca nu ai murit, ia lumineaza-ne cum de te" recomanda " asa frumos concitadinii tai ?apsscobarul scrie: Da il cunosc personal pe nea faneeee- Popescu Stefan care si-a tras trei asociatii de pescari (APSA Alba, Apulum si Club Cetate ) + doua Federatii toate cu sediu in subsol la soacrasa, este un ESCROC pe care nu-l intereseaza decat BANUL si-a transformat asociatiile si federatiile in CHIOSCURI de vandut permise de pescuit pentru ca el nu a vrut sa participe cand s-au dat in administrare bazine piscicole iar vanzarea de permise care o face este ilegala (pe chitanta scrie 10 lei donatie, taxa eliberare cheltueli eliberare) , ne avand in administrasre bazine piscicole. Eu si ceilalti 7 membrii fondatori de la Scobarul am fost membri pescari la APSA Alba iar cand am vazut ce se face cu banii nostri (procese pierdute, chermeze,cheltueli personale nejustificate, etc ) am hotarat sa infiintam aceasta asociatie ca sa fie o alternativa pentru pescarii din Alba sa nu fie la mana lui Popescu si AJVPS
Am procesele verbale de ședință. Eu știu ce înseamnă să ai hârtii. Ce nu spun ...fara jigniri... respectivi, este câte plângeri penale mi-au făcut și toate s-au lăsat cu NUP. Dar odată vor da socoteală de ceea ce fac. Nu mi-am pierdut timpul să-i pun la punct! Sunt niște figuri neinteresante și vai de mama lor!gabrielcalin scrie:CAM CUSUTA CU ATA ALBA DLE POPESCU
Hartii, procese,socoteli,targu jiu,baracuda,timis?Stefan Popescu scrie:Am procesele verbale de ședință. Eu știu ce înseamnă să ai hârtii. Ce nu spun dobitocii respectivi, este câte plângeri penale mi-au făcut și toate s-au lăsat cu NUP. Dar odată vor da socoteală de ceea ce fac. Nu mi-am pierdut timpul să-i pun la punct! Sunt niște figuri neinteresante și vai de mama lor!gabrielcalin scrie:CAM CUSUTA CU ATA ALBA DLE POPESCU