Moderator: gor965
Solidaritate fata de colegii si prietenii mei, pescarii ! Cand nu o sa ii mai jignesti si ai sa le vorbesti cu respectul cuvenit (nu uita ca tu ai intrat in lumea noastra, nu noi am venit dupa tine !) sa fi sigur ca am sa-ti vorbesc cu tot respectul.Stefan Popescu scrie:Nu este mare lucru de lămurit. Pe băieții ăștia care se dau mari apărători ai pescarilor sportivi, i-am dat afară de la APS Alba, după ce i-am prins că au dat cu labele prin casieria asociației. În loc să-i bag în pușcărie, i-am dat afară. Și primul lucru pe care l-au făcut după ce s-au văzut scăpati, a fost să-și facă o asociație de pescari sportivi! De unde și vorba cu facerea de bine...................
Ciuda lor vine de la faptul că sportivii clubului Cetate plătesc 10 lei cotizație și am stricat piața chioscurilor de vâmdut permise!
E simplu! Dar nu sunt singurii care mă înjură. Și tu ești unul dintre ei și ție personal nu ți-am făcut nimic! De ce o faci?
Cum mah prostanacule nu te-au vazut in viata lor cand te cunoaste toata pescarimea acum ca fiind ala cu parul pubian sau pelvian! su` nas?Stefan Popescu scrie:Sunt tare curios să văd!
PS Poate pui și jignirile care mi-au fost aduse mie de indivizi care nu m-au văzut în viața lor!
In fine am fost acolo si mai stiu vreo sase concurenti care urmeaza sa primeasca premiul!(cati ani au trecut 3sau 4?)Stefan Popescu scrie:Da, Tg Jiu și Timișoara au fost 2 succese ale federației. Le poți citi în Pescuitul pentru toți din luna decembrie! Și despre Baracuda vorbești tu, nu cei care au fost implicați și care au primit premii ce AGVPSR nu le-a dat vreodată. Mai schimba placa, că s-a uzat!
PS Oare de ce fug pescarii de staționar de la AGVPSR la federație? Să fie din cauză ca la somația trimisă de Șelaru CIPS prin care le-a cerut o poziție fermă privind afilierea federației aceasta le-a răspuns că cererea va fi analizată de Congres și că vor ține cont de punctul de vedere al MTS? Trebuie să traduc ce înseamnă asta?
Discurs catre pescari :Stefan Popescu scrie:Sunt tare curios să văd!
Stefan Popescu scrie: Pentru ca nu va duce mintea. Daca va ducea macar o zecime din mintea lui Popescu, faceati voi o federatie. Dupa ce v-ati dat proba de capacitate, ar fi bine sa reduceti tonul. Ragetele voastre pe forumuri nu aduc nimic pentru pescuitul sportiv. Spre deosebire de voi, eu stiu ce am de facut.
Mucles!
Stefan Popescu scrie: Pentru ca nu va duce mintea. Daca va ducea macar o zecime din mintea lui Popescu, faceati voi o federatie. Dupa ce v-ati dat proba de capacitate, ar fi bine sa reduceti tonul. Ragetele voastre pe forumuri nu aduc nimic pentru pescuitul sportiv. Spre deosebire de voi, eu stiu ce am de facut.
Mucles!