Pai o posibila anulare a CM in Romania e de bine ptr. pescarii sportivi ?!Stefan Popescu scrie:..... Sunt singurul care face ceva pentru pescarii sportivi, .....

Moderator: gor965
Pai o posibila anulare a CM in Romania e de bine ptr. pescarii sportivi ?!Stefan Popescu scrie:..... Sunt singurul care face ceva pentru pescarii sportivi, .....
Stefan Popescu scrie:..... Sunt singurul care face ceva pentru pescarii sportivi, .....
Nu vreau sa fiu in pielea lui daca a reusit sa anuleze CM din Romania !gor965 scrie:Pai o posibila anulare a CM in Romania e de bine ptr. pescarii sportivi ?!Stefan Popescu scrie:..... Sunt singurul care face ceva pentru pescarii sportivi, .....
Nu eu am anulat CM, ci FIPS!gor965 scrie:Pai o posibila anulare a CM in Romania e de bine ptr. pescarii sportivi ?!Stefan Popescu scrie:..... Sunt singurul care face ceva pentru pescarii sportivi, .....
...din ce cauza ?Stefan Popescu scrie:Nu eu am anulat CM, ci FIPS!gor965 scrie:Pai o posibila anulare a CM in Romania e de bine ptr. pescarii sportivi ?!Stefan Popescu scrie:..... Sunt singurul care face ceva pentru pescarii sportivi, .....
...organizarea campionatului mondial in afara federatiei constituie o ilegalitate si se va trata ca atare...cam asa scrie prin actele trimiseStefan Popescu scrie:Nu din cauza mea, ci din cauza celor care au mințit CIPS-ul că reprezintă pescuitul sportiv din România și i-ați crezut și voi.