Cort Anaconda Metro Dome II

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
patrik
Puncte: 0

Cort Anaconda Metro Dome II

Mesaj de patrik »

Buna as vrea sa imi achizitionez aces cort si am un pic frica, ca produsele de la Tata Nitu sunt defecte si sunt remediate de ei si nu as vrea sa imi cumpar un cort care sa aibe defecte.Imi place ca are geamuri in spate si are veranda din fata.
Vreau ca sa cer ceva sfaturi pro si contra !!!
Multumesc !!!

patrik

Re: Cort Anaconda Metro Dome II

Mesaj de patrik »

jdmishere

Mesaj de jdmishere »

patrik scrie:Buna as vrea sa imi achizitionez aces cort si am un pic frica, ca produsele de la Tata Nitu sunt defecte si sunt remediate de ei si nu as vrea sa imi cumpar un cort care sa aibe defecte.Imi place ca are geamuri in spate si are veranda din fata.
Vreau ca sa cer ceva sfaturi pro si contra !!!
Multumesc !!!
Salut! Eu am avut Mount Hopper-ul luat la de la cineva de pe forum, care la randul lui il luase de la Tata Nitu.
Eu nu i-am gasit niciun defect. L-am dat deoarece era prea mare la transport. In rest nu am avut ce sa-i reprosez
Dragos MARDARE
CS APS

dincuradu kk

Mesaj de dincuradu kk »

trebuie sa te duci personal si sa alegi, nea nitu primeste in general produse defecte de la nemti, cu pret pe kilogram !

florinis

Mesaj de florinis »

Am achiziționat anul trecut de la el exact modelul acesta de cort. Al meu a fost impecabil, excepție husa de transport care era puțin găurită intr-un singur loc. L-am folosit de câteva ori și am fost foarte mulțumit de el. Este foarte spațios. Am o singura nemulțumire: nu găsesc winterskin. Tata Nițu a spus ca poate primește... Eu încerc sa găsesc de un an... Din acest motiv as vrea sa- l vand. Dacă ești interesat lasă un mp.
Ca și calitate produse vândute de Tata Nițu recomand cu încredere.

Alexandru Mihai
pescar de competitie

Mesaj de Alexandru Mihai »

florinis scrie:Am achiziționat anul trecut de la el exact modelul acesta de cort. Al meu a fost impecabil, excepție husa de transport care era puțin găurită intr-un singur loc. L-am folosit de câteva ori și am fost foarte mulțumit de el. Este foarte spațios. Am o singura nemulțumire: nu găsesc winterskin. Tata Nițu a spus ca poate primește... Eu încerc sa găsesc de un an... Din acest motiv as vrea sa- l vand. Dacă ești interesat lasă un mp.
Ai întârziat 3 ani...
''Daca mintea iti este oarba ochii sunt inutili.''

Anthony Hopkins

nit_matias
Pescar de competitie

Mesaj de nit_matias »

Alexandru Mihai scrie:
florinis scrie:Am achiziționat anul trecut de la el exact modelul acesta de cort. Al meu a fost impecabil, excepție husa de transport care era puțin găurită intr-un singur loc. L-am folosit de câteva ori și am fost foarte mulțumit de el. Este foarte spațios. Am o singura nemulțumire: nu găsesc winterskin. Tata Nițu a spus ca poate primește... Eu încerc sa găsesc de un an... Din acest motiv as vrea sa- l vand. Dacă ești interesat lasă un mp.
Ai întârziat 3 ani...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Niteanu Matei
http://mateiniteanu.blogspot.ro/
PB:20.3

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”