Salutare.Vreau sa-mi cumpar senzori Prologic Unit Bite,sau altceva pana in 200 euro,ceva cat de cat daca e posibil cu DropBack
Daca are cineva acest model poate sa dea un sfat???Va multumesc fff.frumos
bobi scrie:poti sa-mi recomanzi ceva de banii astia???
--------
am folosit Delkim ,Nash Siren ,Prologic ,Fox si pana la urma nu fac nimic in plus fata de Esential Energo
Chiar are un plus ca au bateri de 9v si te tin tot anul
Depinde si de om ca daca vrea sa `de/a bine pe balta` nu foloseste decat cei mai scumpi senzori ...
Pai daca tie îți plac, ce mai stai pe gânduri ? Pana la urma toti avertizorii fac același lucru, urla cand ai trăsătură ! In rest toate celelalte , aspect, sunete, forma - sunt gusturi!
Daca altora nu le plac, asta nu înseamnă ca nu trebuie sa-i cumperi, pt ca nu îți faci echipamentul după gusturile altora, nu? Sau ți-l faci?:))
Uite mie nu imi plac, eu îți zic sa-ți iei Delkim txi, pt ca astia imi plac mie. Sau ca sa scapi ieftin rau, hakuyo 2013 si gata, ai si avertizorii si instalatie de brad pe ei:))))
Ia-ți exact ce îți place tie, pentru ca tu vei pescui cu ei si pe tine trebuie sa te multumeasca !
Ai dreptate in privinta asta doar totusi e bine sa stii cate ceva despre ele,
fiecare senzor are avantaje si dezavantaje si in ce priveste la gusturi...........
e greu!!!..... oricum va multumesc frumos ptr sfaturi....