Shimano Baitrunner ST 10000 RA vs. Okuma Powerliner Baitf

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
oanu03
Puncte: 0

Mesaj de oanu03 »

buna ziua !! as avea nevoie de un sfat de la pescari mai experimentati . as vrea sa achizitionez o mulineta si am ajuns la cele doua mulinete shimano baitrunner st 10000 si okuma powerliner baitfeeder OPL865 . va rog sa ma ajutati cu pareri sau pescarii care au detinut sau detin aceste mulinete sa ma ajute cu un sfat care ar fi mai buna. va multumesc anticipat !

oanu03

Re: va rog ajutati-ma sa ma decid :)

Mesaj de oanu03 »

oanu03 scrie:buna ziua !! as avea nevoie de un sfat de la pescari mai experimentati . as vrea sa achizitionez o mulineta si am ajuns la cele doua mulinete shimano baitrunner st 10000 si okuma powerliner baitfeeder OPL865 . va rog sa ma ajutati cu pareri sau pescarii care au detinut sau detin aceste mulinete sa ma ajute cu un sfat care ar fi mai buna. va multumesc anticipat !

florin crapanu

Re: Shimano Baitrunner ST 10000 RA vs. Okuma Powerliner B

Mesaj de florin crapanu »

salut , daca mai este de folos ; am avut ambele modele si recomand , clar , shimano st 10000 ra.stima
PESCAR BOLNAV LA C[R]AP

Alin Galbenu
Moderator

Mesaj de Alin Galbenu »

Salut.
Îți recomand sa mai pui ceva bani si sa alegi varianta DL 10000ra, are tambur metalic + tambur de rezerva, daca vrei sa mergi pe linia asta de mulineta.
Dar poți arunca o privire si la Shimano Navi sau Aerlex P.

oanu03

Re: Shimano Baitrunner ST 10000 RA vs. Okuma Powerliner B

Mesaj de oanu03 »

florin crapanu scrie:salut , daca mai este de folos ; am avut ambele modele si recomand , clar , shimano st 10000 ra.stima
multumesc de sfat. :) inca nu am achizitionat nicuna dintre ele , fiind inca in dilema :0

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”