Tinichigiu auto

Sectiune deschisa pentru orice subiect de discutie.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

arsinel
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Tinichigiu auto

Mesaj de arsinel »

Alexandru Mihai scrie:Mulțumesc pentru sfaturi, am sa merg pe înlocuirea uși.
Mergi pe inlocurirea usi ca daca o indrepti intra 2kg de chit.
Suna la numarul ala de la Iulica si vezi daca poate sa te ajute.cred ca este vorba de Dan.
Divizia de Lupi a Clubului Sportiv
Personal Best 23,650KG - MV2 / 2020

marin laurentiu

Mesaj de marin laurentiu »

din poze pare un golf 4 in 2 usi....orice se repara,numai ca trebuie sa si se merite :wink: ,iar in cazul de fata nu se merita,costa mai mult reparatul(manopera tinichigiu+manopera vopsitor+materiale vopsitorie) decat daca schimbi usa..
gasesti usa(goala) la 250 ron din dezmembrari...
trebuie sa iei in calcul:
-pret usa-aprox 250 ron
-manopera tinichigiu ptr demontat -montat-dezechipat usa veche-echipat usa noua-fara acte la mica intelegere cred ca e descurci cu 100 ron
-manopera vopsitor+materiale de vopsitorie+set vopsea...daca nu este la culoare trebuie vopsita interior-exterior ceea ce implica dezechiparea totala a usii + cel putin 150 grame in plus la setul de vopsea(este argintiu si acopera greu)...cu reducearea de rigoare ptr pescari :D ,te rezolv eu la 250 ron manopea+materiale+set vopsea :wink:
pana acum te costa distractia aprox 600 ron...daca vrei sa mai repari si pragul cred ca te mai costa vreo 150 ron in plus :wink:
in total aprox 750 ron...se pare ca nu prea ai fot cuminte, si l-ai cam suparat pe Mos Nicolae :D

ps: daca e golf,mai mult ca sigur codul de culoare este a7w...poate gasesti la culoare :wink:
doar cand vom taia ultimul pom,vom asfalta ultima palma de pamant si vom prinde ultimul peste,vom realiza ca nu putem manca...bani

petre iulian
Pescar de competitie

Mesaj de petre iulian »

@ marin laurentiu

Stiu ca esti vopsitor si am nevoie de o parere de/a ta ...(nu mai deschid alt topic )
De ceva vreme ma tot gandesc sa vopsesc (profi)un sky-pod fox .
Ma intereseaza o vopsea mai rezistenta si ma intreb cat poate sa coste cu tot cu manopera ,vopsea ,cuptor ,etc ,etc ?
Cred ca sunt multi care vor sa faca asta ......
Membru Fondator al Clubului Sportiv Green Lake

valibev

Mesaj de valibev »

@ Iulica

Vrei sa-l faci roz? :)

marin laurentiu

Mesaj de marin laurentiu »

petre iulian scrie:@ marin laurentiu

Stiu ca esti vopsitor si am nevoie de o parere de/a ta ...(nu mai deschid alt topic )
De ceva vreme ma tot gandesc sa vopsesc (profi)un sky-pod fox .
Ma intereseaza o vopsea mai rezistenta si ma intreb cat poate sa coste cu tot cu manopera ,vopsea ,cuptor ,etc ,etc ?
Cred ca sunt multi care vor sa faca asta ......
eu nu am man decat vopsea auto si nu ti-as recomanda asa ceva ptr rod pod...este prea expus si se va zgaria f rau in timp...in cazul sky-pod-ului,fiind de aluminiu ti-as recomanda o vopsire in camp elctrostatic. :wink:
nu stiu cat costa dar o sa ma interesez si te sun :wink:
doar cand vom taia ultimul pom,vom asfalta ultima palma de pamant si vom prinde ultimul peste,vom realiza ca nu putem manca...bani

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Liber la Discutii”