Rogozea Laurentiu

Anunturi de vanzare, cumparare sau inchiriere orice altceva in afara articolelor de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965

sorigab
Puncte: 0

Re: Rogozea Laurentiu

Mesaj de sorigab »

la sfatul unui nume mare din pescuitul romanesc ,

sorigab

Mesaj de sorigab »

cu te deranjeaza?pe tine domnu gabi1 (nu fac stabor)una la mana, indiferent ce ar spune unu dintre noi, se gaseste unu sa vb aiurea asa este la noi
sa ramana asa cu asta care a tras TEAPA SA VA FERITI DE EL SI FARA A AVEA PROBE NU VORBEAM,in rest sa fim sanatosi si hai sa ne bucuram unul de raul altuia
asa e la noi ,multumesc
indiferent de ce se va mai spune de aici incolo nu voi mai interveni se pare ca ,teparii au dreptate si cam asta este mentalitatea la noi nu acuz pe toata lumea dar intotdeauna se gaseste cineva sa fie impotriva ,si in concluzie topic inchis (nu sant un barfitor sa stau sa ma cert cu lumea eu pur si simplu am spus ce sa intamplat )spre bucuria lui Rogozea Laurentiu

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

sorigab, nu il cunosc pe om si nici nu apar teparii asa cum insinuezi insa daca ceri parerea altora este firesc sa expui speta de la "a la z" tu insa te prefaci ca nu intelegi si te invarti in jurul cozii. Ai impresia ca dreptatea ti se cuvine neconditionat, gresit !!
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

sorigab

Mesaj de sorigab »

ok maine o sa revin cu acte (cum am trimis banii)la recomandarea cui ,anuntul de unde a plecat povestea ,etc sa stie toata lumea ,asta este si o sa vad daca am dreptate sau nu (si nu-mi caut dreptatea aici)asta numai sa se vada adevarul

petre iulian
Pescar de competitie

Mesaj de petre iulian »

dupa nume cred ca este din Brasov ...daca nu cumva il confund :shock:
Membru Fondator al Clubului Sportiv Green Lake

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

petre iulian scrie:dupa nume cred ca este din Brasov ...daca nu cumva il confund :shock:
Nu mai conteaza, vad ca a trecut o luna si reclamantul merge pe burta dupa ce a tipat din gura de sarpe ca are dovezi/acte, etc....
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

dragan claudiu

Mesaj de dragan claudiu »

petre iulian scrie:dupa nume cred ca este din Brasov ...daca nu cumva il confund :shock:
Da este din Brasov...ma surprinde ce aud despre el...il cunosc pe baiat si nu pare a fi un tepar .
dar nu poti sti ce zace in om....

razvan89

Mesaj de razvan89 »

si eu il cunosc, am cumparat chiar ceva de la el si ma mir sa aud asa ceva, mi s-a parut chir okey tipul !
dar vorba lui claudiu, cine stie ce zace intr-un om ?

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Bazar Diverse”