Vand fox ntxr sau Nash siren rs1

Anunturi de vanzare, cumparare sau inchiriere scule de pescuit second hand. Bisnita interzisa!

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965

Scrie răspuns
lucian_dj
Puncte: 0

Mesaj de lucian_dj »

Vand fox ntxr data de cumparare 05 09 2013 set de 4 cu tot cu cutie transport senzori au fost folositi de 3 ori ca si noi pret fix 750 euro sau nash sirens rs1 senzori au fost schimati in iulie cu modelul nou cei cu prinderea la rotita de fier deci ca si noi culori alb rosu albastru si mov se vand impreuna cu swingeri originali nash slix aceleasi culori ca si senzori pretz 550 euro putin negociabil .Tin sa precizez ca se vinde doar unul dintre seturi nu am reusit inca sa ma decid pe care sa-l opresc asa ca primul venit primul servit se vand doar cu predare personala seturile sunt in italia dar daca cineva este interesat se pot trimite in 3 4 zile in craiova .La mesajele aiurea nu raspund .

Alin Galbenu
Moderator

Mesaj de Alin Galbenu »

Salut. De ce ii vinzi ?

lucian_dj

Re: Vand fox ntxr sau Nash siren rs1

Mesaj de lucian_dj »

am 3 seturi de senzori si folosesc doar 1 decat sa stea degeaba prefer sai foloseasca cineva si incerc sa pun ceva deoparte sa schimb mulinetele.

lucian_dj

Mesaj de lucian_dj »

accept schimburi cu mulinete Shimano xsb mgs sau xtc mgs plus diferenta din partea mea si in aceleasi conditi.

Alexandru Mihai
pescar de competitie

Mesaj de Alexandru Mihai »

lucian_dj scrie:Vand fox ntxr data de cumparare 05 09 2013 set de 4 cu tot cu cutie transport senzori au fost folositi de 3 ori ca si noi pret fix 750 euro sau nash sirens rs1 senzori au fost schimati in iulie cu modelul nou cei cu prinderea la rotita de fier deci ca si noi culori alb rosu albastru si mov se vand impreuna cu swingeri originali nash slix aceleasi culori ca si senzori pretz 550 euro putin negociabil .Tin sa precizez ca se vinde doar unul dintre seturi nu am reusit inca sa ma decid pe care sa-l opresc asa ca primul venit primul servit se vand doar cu predare personala seturile sunt in italia dar daca cineva este interesat se pot trimite in 3 4 zile in craiova .La mesajele aiurea nu raspund .
Lucian,

Te rog, nu înțeleg cate ceva...

1. Ca sa pot lua unul din seturile tale de senzori trebuie sa ajung în Italia?...asta cu predarea personala
2. Daca nu pot veni în Italia sa vad senzorii ... vii tu in București cu ei sa ii vad?...asta tot cu predarea personala
3. Daca eu nu vin in Italia si nici tu nu vii in București...trebuie sa vin in Craiova sa vad seturile?...asta tot cu predarea personala
4. Te rog sa îmi răspunzi și nu consideri acest mesaj ca fiind ... AIUREA...
''Daca mintea iti este oarba ochii sunt inutili.''

Anthony Hopkins

freespirit
pescar de competitie

Mesaj de freespirit »

Desi exprimarea nu este cea mai potrivita, eu, unul, am putut intelege ca:
1. Senzorii se afla in Italia;
2. La o comanda ferma se pot trimite din Italia in Romania, la Craiova;
3. Predarea personala se poate face numai la Craiova;
Daca n-am inteles corect, se pot face mai multe precizari, pentru a fi mai usor de inteles care sunt conditiile!
Mai bine să taci, să fii considerat prost, decât să vorbești, ca să înlături orice dubiu!
Înțeleptul nu spune ce știe, prostul nu știe ce spune!

lucian_dj

Mesaj de lucian_dj »

Ca sa inteleaga toata lumea senzori sunt in Italia in max 3 zile pot ajunge in Craiova dupa care daca cineva este intradevar interesat se pot aduce si in Bucuresti am o ruda care vine la niro dupa marfa sau ma interesez ca mai am prieteni care merg prin tara prefer predarea personala pentru a se verifica marfa sa nu existe dupa probleme sper ca acum a inteles toata lumea cer si ofer seriozitate ms

lucian_dj

Mesaj de lucian_dj »

vanduti se poate inchide ms.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Marele Bazar”