Anulare CM 2014 din Romania !!!!!!!!!!!

Discutii legate de desfasurarea evenimentului, organizare, clasamente, fotografii, propuneri, sedinte, polemici.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Marian Constantin
Veteran
Puncte: 0

Re: Anulare CM 2014 din Romania !!!!!!!!!!!

Mesaj de Marian Constantin »

Stefan Popescu scrie:
Marian Constantin scrie:Si totusi ai reusit sa convingi doua cluburi care nu au avut participare la Campionatul National 2013 ...

asta da realizare :lol: :lol:
Sunt totuși cluburi recunoscute și cu CIS. Ce nu pricepi tu este altceva. De ce nu au vrut să participe?

PS Cluburile tale active, vor ajunge inactive. Cel putin în 2014! Punem pariu?
asteapta si tu Aprilie 2014 si s-ar putea sa te desumfli ....si iar dispari de pe forumuri ...
X-treme Baits
https://www.facebook.com/XtremeBaits2013?ref=hl
Campion National 2015 la individual
Powered by Shimano

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

Face varu ce face si va trage cite o paleta peste fund . :lol: :lol: :lol: Vladut daca intradevar cea ce sustine varu este adevarat si va deveni organizatorul CN , tu echipa Senzor va veti inscrie la acest campionat national ???

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

Stefan Popescu scrie:
Marian Constantin scrie:Si totusi ai reusit sa convingi doua cluburi care nu au avut participare la Campionatul National 2013 ...

asta da realizare :lol: :lol:
Sunt totuși cluburi recunoscute și cu CIS. Ce nu pricepi tu este altceva. De ce nu au vrut să participe?

PS Cluburile tale active, vor ajunge inactive. Cel putin în 2014! Punem pariu?
.....bine iti facea Garcea... si tu te ceri la "bombeuri" in anus. :idea:
Ultima oară modificat Joi Dec 12, 2013 11:01 de către gabi1, modificat 1 dată în total.
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Niciodata Nae. Noi nu lingem acolo unde scuipam.... SI nici nu vad vreun club consacrat sa participe, implicit sa "se bage sclavi la popescutzu"...
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Stefan Popescu scrie:
PS Pe mine nu mă interesează părerile nimănui. Și eu pot să spun despre tine orice! Ce poți să-mi faci? Mă interesează în schimb ce fac. Pentru că sunt conștient ce deranj am făcut prin anumite sfere. Și aici trebuie să fie totul fără fisură. Și așa va fi. Faptul că mă distrez cu tine pe forum, nu face decât să arate și celorlați cine ești de fapt. Dar tu nu te prinzi!
Nu te distrezi, iti faci lobby. In traducere " ATARNI" ! Se vede ce de treaba ai din nr de postari...lucrezi serios.

Eu ce am avut de spus in lumea pescuitului, am spus-o prin fapte. 5 campionate mondiale si 2 medalii de vicecampion mondial spun multe....la orice poarta voi bate ! :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Stefan Popescu
pescar de competitie

Mesaj de Stefan Popescu »

popescu59 scrie:Face varu ce face si va trage cite o paleta peste fund . :lol: :lol: :lol: Vladut daca intradevar cea ce sustine varu este adevarat si va deveni organizatorul CN , tu echipa Senzor va veti inscrie la acest campionat national ???
Nu se vor înscrie. Timpul de afiliere pentru a se putea înscrie a expirat la 1 dec. 2013. Unii chiar cred că pe aici se fac glume. O să aibă o revelație cât de curând! Și nu va face decât să confirme tot ce am spus eu pe aici.

PS Nu-l bănui pe Mateianu de naivitate. Știe foarte bine acest lucru. Și apropo de afilieri (sau înscrieri). Aici nu se intră ca în autogară, ci în urma unor proceduri statutare! Așa că, anul viitor pentru crăpari, este un an pierdut. Și nu se poate imputa acest lucru federației.

Stefan Popescu
pescar de competitie

Mesaj de Stefan Popescu »

Vladut Mateianu scrie:
Stefan Popescu scrie:
PS Pe mine nu mă interesează părerile nimănui. Și eu pot să spun despre tine orice! Ce poți să-mi faci? Mă interesează în schimb ce fac. Pentru că sunt conștient ce deranj am făcut prin anumite sfere. Și aici trebuie să fie totul fără fisură. Și așa va fi. Faptul că mă distrez cu tine pe forum, nu face decât să arate și celorlați cine ești de fapt. Dar tu nu te prinzi!
Nu te distrezi, iti faci lobby. In traducere " ATARNI" ! Se vede ce de treaba ai din nr de postari...lucrezi serios.

:wink:
Nu trebuie să te miri. Am un masterat în marketing management la o universitate serioasă din Europa!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ce spuneam eu că nu ești naiv?

Orlando, vezi că eu arhivez mesajele! :lol: :lol: :lol: :lol:

Marian Constantin
Veteran

Mesaj de Marian Constantin »

Stefan Popescu scrie: Ieri de exmplu, CS Free Carp Deva a făcut acest lucru
Stefan Popescu scrie: Nu se vor înscrie. Timpul de afiliere pentru a se putea înscrie a expirat la 1 dec. 2013.

vezi ca te contrazici singur ... sau e doar o propaganda comunista ?
X-treme Baits
https://www.facebook.com/XtremeBaits2013?ref=hl
Campion National 2015 la individual