Anaconda la TotalFishing

Moderator: danr

Încuiat
darius123
Puncte: 0

Re: Anaconda la TotalFishing

Mesaj de darius123 »

Nu este prima oara cand gresiti preturile si nu onorati comanda.Am facut anul trecut o comanda pentru o saltea de primire Daiwa Infinity si am primit confirmarea pe email.Dupa 3 zile, sunt sunat ca salteaua nu este in stoc, nu s-a recunoscut greseala.Un magazin serios isi asuma greselile, asa se intampla la alte magazine on-line din Romania ( stiu exemplu clar).
Cine a gresit, trebuie sa fie tras la raspundere, este problema interna a magazinului.
Se pare ca trebuie sa mai sortati din angajati.Marti am sunat la Totalfishing pentru a intreba cand intra in stoc produsele Anaconda adaugate pe site la Noutati.Dupa ce se intrebau unul pe altul, am primit un raspuns ca ,, la anul''.Au trecut 2 zile si produsele au intrat in stoc.

dedeciu mihai-paul

Mesaj de dedeciu mihai-paul »

Sau onorati comenzi fara sa va pese ca aceleasi produse (la nada ma refer) sunt la magazinele concurente cu reducere de 20-30% fata de pretul vostru! Este urat cand ajungi acasa si vezi diferentele, mai ales ca magazinele sunt la nici 3 km unul de altul

danr

Mesaj de danr »

la ce anume va referiti dl dedeciu
sincer, incerc sa fiu mereu la curent cu promotiile altor magazine dar nu reusesc intotdeauna si cred ca e de inteles, sunt mii de produse
oricum, daca doriti puteti returna marfa si primi contravaloarea produselor, este valabil pentru orice client doreste sa ne returneze produsele ( nefolosite bineinteles )

danr

Mesaj de danr »

domnul darius, trebuia sa imi sesizati atunci problema cu salteaua, insa sunt convins ca ea chiar nu era pe stoc
coegii mei din magazin nu stiau cand soseste Anaconda, iata insa ca a sosit si in doua zile marfa a putut fi procesata

dedeciu mihai-paul

http://magazinulpescarului.ro/ si este on-line, dar am cumparat bile la cutie de ac si din ghencea de la claumar mai ieftine si decat la onlinul asta! Nu este dieferenta mare de pret ca nu am luat nimic scump, dar este urat ca am luat teapa, va stiam ca cei mai ieftini de pe piata, de aceea poate sunteti si cel mai mare magazin din Bucuresti.Multumesc de oferta de returnare a banilor, un mare plus pentru acest gest.

darius123

Mesaj de darius123 »

Este obligatia clientului sa stie ce cumpara, sa aleaga cea mai buna ofete.Nu exista nici un magazin pe lumea asta care sa aiba cele mai mici preturi la toate produsele din stoc. Sunt multumit de oferta Totalfishing si de seriozitatea privind livrarea produselor.Dar nu sunt de acord ca nu isi asuma greselile.Angajatii pot fi trasi la raspundere , se poate recupera suma pierduta de magazin, de la angajatul care a comis greseala( si nu o data).Repet, chiar in Romania sunt magazine care au livrat comenzile la preturile gresite.Asta inseamna profesionalism 100%, dar poate cerem prea mult in acest domeniu, avand in vedere ca nu prea este concurenta reala pentru Totalfishing.

danr

Mesaj de danr »

dl. dedeciu, din discutiile anterioare cu furnizorul MG Carp a rezultat faptul ca nu se poate face nici o promotie in aceasta iarna, in consecinta o sa il invit pe Dl. Gheran sa va raspunda cu privire la acele promotii, si sa va faca si un cadou, din partea dansului, cu multumiri ca ne-ati sesizat aceste neplaceri

darius123

Mesaj de darius123 »

danr scrie:domnul darius, trebuia sa imi sesizati atunci problema cu salteaua, insa sunt convins ca ea chiar nu era pe stoc
coegii mei din magazin nu stiau cand soseste Anaconda, iata insa ca a sosit si in doua zile marfa a putut fi procesata
Nu am vrut sa fac mare valva, stiu ca Mox Craciun nu exista.Se poate cauta in baza de date ca exista comanda mea si confirmarea acesteia.Aceasta experienta nu mi-a schimbat parerea despre Totalfishing, am comandat in continuare de cate ori am avut ocazia. Acum ca mai sunt persoane care se plang de aceste ,scapari' , inseamna ca este o problema, care trebuie asumata de cineva. Stiu ca cer prea mult, dar magazinul Dvs. nu este unul de la colt de strada care se multumeste sa vanda 3 carlige.
Vreti sa fiti cel mai mare magazin online, cu siguranta sunteti, dar pentru asta trebuie sa fiti mai atenti la detalii, uneori fac diferenta.Orice client cauta sa cumpere cat mai ieftin si cu siguranta nu o sa se planga daca cumpara un produs mai ieftin, dar o va face daca cumpara un produs cu 2 ron mai scump.

dedeciu mihai-paul

Nu se face promotie ? Ma mir, eu am acasa 2 galetele de bile de ac si o punga de pelete luate la un pret si alte doua (alte tipuri dar de acelasi pret) luate cu cativa lei mai ieftin din ghencea. Si pe situl pus de mine are reducere 20% si nu cred ca sunt doar de reclama anunturile. Nu este cazul de cadou, dar ma vad nevoit sa casc mai bine ochi pe viitor pana acum comandam fara sa verific preturile ca stiam ca subteti cei mai ieftini!

danr

Mesaj de danr »

dl darius aveti dreptate, insa nu cred ca acesta a fost cazul cu salteaua de acum un an, adica nu cred ca a fost o problema de pret
eu, nu cunosc nici un caz de comenzi neonorate din cauza de pret gresit

ca sa lamuresc ce s-a intamplat azi, si vina este exclusiv a mea
am implementat promotiile, am facut imediat anuntul pe forum, au aparut imediat mesajele cu sesizarile, am intrat si am modificat
un model de rodpod de 1100 ron era listat cu 1 ron, in afara de posturile dlui stan si ale dlui. winston au mai fost si mail-uri si telefoane venite imediat, si de la alte persoane bine intentionate
dl stan a pus si doua comenzi, pe care le-am interepretat ca pe o atentionare/gluma si pentru care i-am multumit, cum as dori sa multumesc si celorlalte persoane bine intetionate care ne-au sesizat repede treaba asta
a fost o treaba de 2 minute

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “TOTAL FISHING”