....OFERTA ,OFERTA ...vine mosul

Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, Cristi Matei

Încuiat
odsec
Puncte: 0

....OFERTA ,OFERTA ...vine mosul

Mesaj de odsec »

de vanzare mulinetele din poza cumparate in august 2013,folosite de cateva ori ,garantie,saibe,TRANSPORT ASIGURAT DE VANZATORI 1000 ron =2 buc :wink: TEL.0744891654
Fişiere ataşate
Photo3.jpg
Photo3.jpg (117.68 KiB) Vizualizat de 1325 ori
Photo2.jpg
Photo2.jpg (120.23 KiB) Vizualizat de 1325 ori
Photo1.jpg
Photo1.jpg (116.17 KiB) Vizualizat de 1325 ori

odsec

Re: ....OFERTA ,OFERTA ...vine mosul

Mesaj de odsec »

:) :) :wink:

odsec

Mesaj de odsec »

ca o parere pur personala: cred ca sunt multii care cred ca cu aceasta mulineta din cauza tamburului mai mic nu se poate arunca la aceiasi distanta ca cu modelul vechi big baitruner ,am facut incercari si nu era nici o diferenta cel putin mie ,de ce scriu asta.......cred ca multora e frica de acest lucru singurul dezavantaj care poate are : daca cineva vrea sa planteze la vreo 300 m nu poate sa faca acest lucru cu firul TEXTIL DE 0,33 POWER PRO ca nu incapi 300 m din acest fir ,asta din experienta, in rest niste mulinete super bune mai sunt cateva lucruri pro dar nu vreau :) sa supar pe nimeni :wink:

Doeat
pescar de competitie

Mesaj de Doeat »

sper sa nu te superi , dar o parere sincera, la banii astia nu o sa le vinzi in veci si la cat le lauzi ar trebui sa le tii pentru tine :lol: :lol: iti garantez ca in mana cui trebuie o sa vezi diferente atat la lansat dar mai ales la rata de recuperare fata de o mulineta big pit,iar in ceea ce priveste titlul mosul tau mai bine ar sta la locul lui cu asa oferta :oops: no offence
Roland K.
KRap-Baits RO

exclusiv

Mesaj de exclusiv »

ultegrele 5500xtb se vand pe 400-450 bucata

nu e vreo diferenta foarte mare la tambur intre ele... si ultegrele arunca destul de bine

daca nu faceam achizitii de curand eram sigur comparator pt ele...

e plin de sfatuitori cu bune intentii p'aici d-nule Roland...

personal consider ca pretul de 500 este unul correct si de bun simt avand in vedere starea lor,garantia,uzura ,faptul sa sunt model nou,etc...

si este o diferentza de 500 ron pt doua bucati fata de pretul din magazine...si nu mi se pare asa nesemnificativa suma asta

scuze de off-topic dar nu m-am putut abtine

din partea mea free up :!: merita fiecare banutz

odsec

Mesaj de odsec »

multumesc "exclusiv" si pt."Doeat" de cand pescuiesc eu am avut ocazia de a folosi atata tipuri de mulinete pe care tu nici nu crezi si de aceea am scris o parere pur personala si aici am si incheiat raspunsul la comentariul tau ...multumesc ,,si ca sa dezvolt in continuare de ce am " laudat " mulinetele ......se cumpara mulinete shimano big baitrunner (model vechi) cu acest pret , fiindca arata bine vanzatorul zice ca sunt folositi foarte putini dar de fapt au mai multi ani vechime ,chiar nu de mult am citit aici pe forum ca cineva scria ca are probleme cu baitrunnerul si a trimis la Coco la carpdiscount pt.reparatii apoi Coco scria ca degaba arata bine mulineta estetic daca a fost" hartuit" mult timp nu vreau sa pun la indoiala credibilitatea niciunui vanazator dar la foarte putini apare o dovada ca cand a fost cumparata mulineta respectiva :) :)

odsec

Mesaj de odsec »

era sa uit :D domnule Doeat te rog sa te uiti pe poze cate mulinete am eu sincer nu vreau sa scap de mulinete + cred ca e un pret de bun simti :wink: mulineta e aproape noua

odsec

Mesaj de odsec »

momentan rezervate multumesc

odsec

Mesaj de odsec »

vandut, multumesc

senzor planet
Încuiat